Time to say goodbye

Quando sei lontana
sogna all'orizzonte

e mancan le parole
e io si lo so
che sei con me con me
tu mia luna tu sei qui con me
mio sole tu sei qui con me con me
con me con me

I'm just one

Måndag: Martina 17 år, gratulerar! Bob Dylan spelade på globen ;) & gym på saga motion vid mariatorget med Axel & Hugo!
Tisdag: Gymmade med kära far på gymmet på hans jobb. Semenarium om min bokrecension kring Om jag kunde drömma.
Onsdag: Gitarrlektion och spelade one med Metallica, woho! :D
Torsdag: Idagen då, gymmade med Milou & Teresa på forsgrenska vid Medis, sedan for jag hem och käkade våfflor en dag för sent, tabbe där ;) Men gott vare! (Bilden nedanför är från idag också ..)
Fredag: Då jävlar blire jacuzzi & middag hos Teresa med Milou, Rebecca, Olivier & förmodligen också Mimi & Milous kopmis från Power of Hope (Lägret hon var på i Kanada i somras). Sen ska jag hem till Anja & ha filmkväll! Btw så fyller ju Hugo år, gratulerar!
Lördag: Gymma med pappa är inskrivet i almanackan, och sen ska vi fira Martina hemma hos Anja!
Söndag: Chilldag som vanligt men almanackan har tre nya kladdiga rader inskriva; gym, asiatbuffé vid odenplan & förmodligen filma till spanskan med Rebecca & Claudia.



Känns som en finfin vecka, och erkänn att jag blivit liiiite bättre med träningen.
Fan som sagt så ska det bli förändring.

På tal om ingenting, på tal om allting. Våren börjar fan närma sig, soligt .... men fy i helvete vad kallt det är!!!! Här kommer en lite vårig bild jag tog när jag var ute & gick med vovven min. Där ser man också vackra stadshuset, där mina föräldrar gifte sig för ett bra tag sedan.



Hahaha, sen skulle jag dessutom vilja visa en annan bild, eller snarare flera bilder runt om på kontoret, som satt på pappas jobb. När jag var förbi och träffade pappa där så visade pappas kollega mig runt och visade upp alla lappar som satt lite utspridda. Vem som satt upp dem kunde hon inte svara på ... Tomten, Spöket Laban, Pappa själv? Haha ...


 

Här kommer lite bilder från förbipasserande veckor, Enjoy! Nu ska jag iväg och läsa lite filosofi ... Om du vet vad ett objektivt värde, en objektiv etisk norm eller vad nihilism innebär så ja tack hör av dig, för jag fattar inte ett skit! Menmen, snart är det helg; Hallelujah!
Ha det grymt!!!!

   
  

Tuesday's gone

Idag har jag även gymmat som jag gjorde igår också ... Jag blir fan stolt, och mer träning ska det bli! Som jag sa i mitt tidigare inlägg, det ska bli förändring!

Hoppas på bra imorn på matteprovet, och så ser jag framemot min goda frukost redan nu som jag ska käka manana manana! 

Btw .. drömde en lite annorlunda dröm inatt om att jag gick på en Metallicakonsert och att min mamma var volontär där på konserten.. Haha...

Här kommer enligt mig typ en av världens bästa låtar Men kan aldrig bestämma mig för om versionen i'll be missing you med Puff Daddy & Faith Evans eller om Every breath you take med Sting & The Police är bättre .. Därför tycker jag den här versionen med allihopa är GRYM.
Saknar tiderna då jag, Angelina & Cicci ständigt övade på den här låten för att vi skulle sjunga den på skolavslutningen när vi gick ut nian ...


Ännu en helg

Jag kan bara inte förstå varför vissa människor tycker om att göra andra människor illa; både psykiskt & fysiskt. Jag förstår inte vad fan som är problemet och vad i helvete som gick fel i huvet på dem. Tur iaf att majoriteten man träffar är förjävla trevliga! Jag önskar bara att jag slipper träffa fler idioter i framtiden .. Men den önskan lär ju aldrig gå i uppfyllelse. Den hemlösa mannen som var i min skola i fredags och berättade om hans sadist till pappa, sviniga poliser & annat vidrigt folk som bara genom åren gjort honom illa, och den idioten från igår som sa att jag var ful & var allmänt dum i huvet, det gav mig fan en tankeställare. Ta ingen skit från någon!!!!!!!!!

Men såna tider som i fredags när jag, Milou, Rebecca & Melissa drog hem till mig och bastade, drack några öl, käkade choklad & snackade om livet, det är såna tider man ska minnas & dem människor man ska hålla sig fast vid. Eller trevliga Sebastian från igårkväll på festen hos Kevin på Odenplan, godhjärtad människa som verkar ha något vett i huvudet, eller när Anja ringer och frågor om vi ska ha filmkväll bara hon & jag, för att vi inte har hunnit ses på ett tag, de  är såna människor som är värda min tid, glädje och empati.



Känns som jag har så jävla mycket att tänka på .. min hjärnkapacitet hänger inte med haha. Måste kirra pengar till påsklovet, till metallica den 18 juli i Hultsfred & biljetten till Peace & love festivalen i sommar .. Men det löser sig säkert. Dessutom så tänker jag ständigt på Spanien som jag ska iväg till efter sommarlovet .. Jag ser framemot det oerhört, samtidigt som jag någonstans är så jävla .. kanske inte rädd, men något i den stilen. Men det positiva kommer nog överskrida det negativa tror jag, eller det hoppas jag! Tänk att jag fasen kommer att bo där på bilden i Fuengirola alldeles själv hos en förhoppningsvis snäll familj och gå i en främmande skola. Men vilka erfarenheter, jag måste, måste, måste, MÅSTE göra det.



Btw, den här veckan ska det gå bra på mitt matteprov & jag ska träna som ni aldrig sett mig förr. Det har jag bestämt mig för. Ska till pappa ikväll, ska bli skönt med lite lugn & ro ute i Årsta!
Keep on rockin.

Happy birthday

Haha, idag fyller Zaccibebis år. Kära hjärtanes, tänk att vi haft honom i hela 6 år.
Det är en dag värd att fira ;)

Ha en trevlig fredagkväll!


..

Så länge våra hjärtan slår

Ett utdrag ur en tjejs blogg som jag hittade. Jag är helt betagen så jävla fint! Kolla in inlägget här; http://ingridberg.blogg.se/2009/january/bara-sa-lange-det-finns-stjarnor-over-oss.html

"Jag tror inte vi behöver vara vuxna än. Om ett år precis, då alla i årskullen 1991 blivit myndiga och vi leker oss igenom den sista terminen i det svenska gymnasiet, då, då kanske det börjar kännas. När vinden blåser skräp längs hulebäckskorridorer en sista gång och det är jag som hoppar på flaken längs avenyer. Då kanske det känns. När jag vaknar upp dagen efter, utan några som helst förpliktelser, då känns det. Men framförallt när jag vinkar av mina vänner på väg till Australien, USA eller Frankrike. Eller när jag själv sätter mig på planet till London, då känns det. När jag inte längre har gångavstånd, när det är tomt på msn, eller när inga nya facebookbilder lagts upp, då kanske det känns. Jag kanske förväntas jag vara vuxen i den stora vida världen. När vi ringer en gång i halvåret och kollar om vi är hemma i Sverige. Börjar allvaret då? Jag vet inte. Kanske. Jag har haft fel förut.

Vilket fall som helst, det är långt kvar. Långt kvar tills det kanske inte alltid kommer vara vi två. Men jag vet att- så länge det finns stjärnor över oss och bara så länge våra hjärtan klarar av att slå. Så, så är vi tillsammans. 

Påtal om ingenting, påtal om allting,."
 Av Ingrid.

I feel so cold and I long for your embrace

Vågar du verkligen svara ärligt? Jajjamensan
Ditt hela namn? Linda Linnea Elvine Holmgren Rylander
Födelseår? 1992
Hur Lång är du? Kanske 1.63
Dina första tankar när du vaknar?  Chansen är inte stor, men snälla låt det vara lördagmorgon.
Vart befinner du dig just nu? I köket hemma ..
Biter du på naglarna?  Jo.. kan inte riktigt låta bli.
Är du singel? Ja
Vem är snyggast? Heath Ledger
Vad vill du ha just nu? Sommar, påsklov, ett hav med pengar, nya skor, osv.
Rädd för? Ormar & ensamhet
Vad har du för skostorlek? 38
Din hårfärg? Blondin, men jag är inte dum i huvudet bara för det som vissa verkar tro.
Skor du hade på dig idag? Mörkblå höga converse
Kläder du har på dig? Randig långärmad tröja från weekday, Millans gamla jeans
Favoritårstid? Sommar/ vinter
Hur svarar du i telefonen hemma? "Tja, det är Linda"
Hur svarar du i mobilen? "Tjo snygging", "Hallå?" eller "Ja, det var kriminalpolisen"
Sov du ensam inatt? Yes
Vad gjorde du kl 08 imorse? Duschade
Druckit idag? Juice till frukost, vatten & trocadero på sandys, mjölk till middagen ..
Favoritgodis? Cocosprickar & surt
Hur många kuddar sover du med?  Två
Längtar du till din nästa födelsedag? Har inte funderatså mycket på det, men jodå..
Har du använt någon hårprodukt idag? Typ lite hårspray
Vad har du för planer till helgen? Ölbastu med de allra bästa ;)
Hund, råtta eller katt? Hund!!!
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
Byxa eller kjol: Byxa
Senast utlästa bok: Om jag kunde drömma
Jag ville bli när jag var liten:  Glasblåsare & typ advokat
Höger- eller vänsterhänt: Högerhänt
Spelar du nåt instrument: Spelade piano från att jag var 8 år till typ 11, 12, och nu går jag på gitarrkurs..
Har du några homosexuella vänner: Nej, faktiskt inte eller jo en actually!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2 eller det beslutet tar jag när det kommer..
Bio eller promenad: Beror på vädret, men oftaste kan en promenix vara riktigt trevligt :)
Är du kittlig: Jo
Stjärntecken? Kräfta
Rädd för insekter? Nej, de är så små & fjolliga ändå .. inget jag vill ha innanför min tröja direkt men de stör mig inte, om jag säger så.
Chips, morötter eller godis? Godis
Gungar du på stolen? Ja, det händer ofta

That was just your life

Nu äre nästintill kirrat här. Åre på sportlovet med älskade Rebecca & förmodligen också peace & love festivalen i sommar. Citerar utifrån en kär gammal vän Sandra; "TAGGA SATAN!!!!"

Btw sådär; Milou, Rebecca & Teresa, you are my masters! Kärlek till er. 
Congratz Lisa 17 år imorgon! Jag önskar dig en underbar dag!

Lite sådär andra fakta från Lindas nuvarande liv; ska förmodligen också fixa en till biljett till Metallica den 4 maj. Skulle sitta helfint att se dem igen. Ja tack!
Önskar mig en hel massa pengar som sagt. (Man önskar man var pojken med guldbyxorna ibland, att det växte pengar på träd eller att pappa faktiskt var en "vandrande bankomat" som han brukar säga haha.. )

Take care!


RSS 2.0