Välkommen till världen Oscar!

Den 16 januari klockan halv 6 på morgonen födde min egen kära syster en liten pojke! Så liten och otroligt söt, å äntligen har jag fått se en bild på honom! 


Pannkaksbuffé under grått molntäcke...

Jag är ledsen att det blivit så lite skrivande här på bloggen, men livet har ju bara rullat på så har inte hunnit med detta helt enkelt!

Nu har vi befunnit oss här i España i drygt 18 dagar sedan jullovet och det känns som vanligt toppen! Den första veckan strålade solen varje dag och det kändes som riktig svensk högsommar! Nu däremot har vintern anlänt till solkusten och det blåser storm, och snart kommer nog det bedrövliga regnet. Men förutom det trista vädret så har det varit great, mest hängt med min Luci, hängt med mina roomies hemma och tagit vara på livet! Sen har det ju utan tvekan blivit en del plugg nu sista veckan innan höstterminen tar slut! Dessa drygt två veckor har främst bestått av:
Pannkaksbuffé, häng i skateparken, pusslande, skrattande, barhäng, biljardspelande, kortspelande, solande och, för min del, mycket apelsinjuice! Sista punkten beror ju på att jag har nyårslöfte om att inte dricka alkohol under en månad! Det känns riktigt bra måste jag säga! Här kommer lite bilder:

Pannkaksbuffé

Klara, bailarinan själv & jag





Här har vi gänget jag främst hängt med den senare tiden. Frida från Staffanstorp, Evelina från Jokkmokk, Carro från Örebro och sen Fridas pojkvän Alejando "Alex" från Fuengirola då! Frida, Evelina och jag delar på lägenheten där vi bor och Carro har bott hos oss i drygt tre veckor innan hon åker vidare till Åre! Alex bor ju inte hos oss då, men hälsar ju på jädrans ofta!

Nu har jag skypat lite med Tessi och ska iväg på spanska och sen naturprov!
Tjingtjing

RSS 2.0