Suecia

Hallåja!
Nu lider det mot jul.. Rajrajrajaa... Låter som en riktigt dålig julsång det där, men true story är det ju! Om endast 6 dagar åker jag hem till Svedala och snön igen! Kommer bli helt underbart, längtar något galet efter att träffa familjen, åka skidor, bara hoppa, leka, göra snöänglar i snön och kasta snöbollar. Men givetvis så ligger ju familj och vänner högst upp på önskelistan och det dröjer inte länge tills jag träffar er!

Här i España glider livet på som vanligt och jag har det toppen! Ena dagen lyser solen och det är varmare i solen än vad det någonsin blivit i Sverige under sommaren, å andra dagen regnar och blåser det som om jordens undergång är på g. Det gäller att veta hur man ska klä sig iallafall! Men annars så rullar helgerna förbi snabbt som tusan eftersom det är då livet leker på riktigt och annars drar ju skolvardagen förbi... I skolan anordnas ofta även lite mysiga julkvällar och annat nu så här nära jul!

Som jag tidigare sagt bor jag sedan några veckor tillbaka i en lägenhet med två andra übergoa tjejer, en från Jokkmokk och en från Skåne, så visst har vi hela Sverige samlad på runt 100kvm. Prima! Med dem funkar det toppen, bara ansvaret i egen lägenhet som är lite knöligt ibland... Mat varje dag, tvätta kläder, städa lägenheten, och allt det där vardagliga som att inte glämma släcka lampan, handla mat, kostnaden osv... Un montón de vuxenpoäng på Lindafronten kan jag ju helt klart säga iallafall! Men det känns bra och spännande att lära sig för framtiden såklart, men å andra sidan känns det ju underbart att komma hem och käka mamma & pappas mat och lite ordning och reda. Men IALLAFALL så tänkte jag nu lägga ut lite bilder på lägenheten så ni får se hur vår fina lya ser ut. Den är grymt mysig och jag stortrivs!

Mitt sovrum just nu. Där till vänster ser ni mina gardiner som mamma skickat och på väggen syns mina coola affischer som jag köpte i Madrid. Den ena föreställer en flicka i ett bostadsområde som släpper en hjärtformad ballong och på sidan står det "There is always hope" & den andra är en gammal Coca Cola reklam.

Mitt sovrum...

Korridoren utanför mitt rum som leder in till Jokkmokk och Fridas sovrum.

Vårt mysiga vardagsrum där vi tillbringar mycket tid.

Vardagsrummet

Vår stora terass

Terassen

Utsikten utöver Fuengirola och vår grymma pool som dock inte öppnar förrän den 15 maj. Stå ut!

RSS 2.0