Sportlov

Lite update om mitt meningslösa liv då.
Fredag ta vi inte ens upp.
Lördag. Då jävlar vare planer på g. Jag, Milou & Nikolai drog och käkade  på taco bar och därefter vandrade vi vidare till den bokade och förväntansfyllda bowlingen. Vi körde på, & Milou fick lite ragg & allting slutade med att Nikolai vann och vann sin kexchoklad som vi hade slagit vad om. Den var han värd!
Sedan bestämde vi oss för att åka in till Enskede tillsammans med Rebecca & Sandra. Festen började helt okej & det gled på hyfsat. När vi sedan skulle dra oss, så blev det jävla tjafs, precis som vanligt med idioter som inte kan hantera alkohol & som tycker det är sjukt kul att vara ett gäng som går på en kille.
for vi hem till mig, kirrade nudlar på seven eleven vid kring three o'clock & sussade sött.



Today, Söndag vaknade vi upp vid elva, riktigt tidigt för en gångs skull & våran superhälsosamma frukost blev vaniljglass med varma hallon. Satt fint. Taggade vidare till Götgatsbacken & tittade på Weekday. Spaghetti & tomatsås hos Miloou, & sen kollade vi efter en väska med Rebecca. - Kirrade kladdkaka hemma hos Becca (Vi börjar bli riktigt grymma på det nu, hade tänkt att ställa upp i någon tävling kanske ...) & hjälpte Rebecca att packa. Hon ska ju nämligen ta nattåget vid tio i tolv till Åre. Fy i helvete vad jag kommer sakna ihjäl mig efter dig Rebecca! Men man mår bra av att sakna varandra ibland, så kommer det ju kännas så fasligt kul att ses sen om en vecka :)




Nu sitter jag & väntar på Millan som sitter på buss 160 från Gullmars påväg hem till lilla mig. Vi ska trixa lite & sen åker vi in till centralen och vinkar av käraste Rebecca. Efter det ska vi kanske hook up med Angelina som man inte umgåtts med på år & dagar. Men vi får la se eftersom vi har ett sådant förjäkla upptaget schema just under denna vecka, haha ;) Vi får se vad framtiden har att bjuda på.
Jag önskar er alla ett hejdundrade härligt lov!
(Btw, här kommer en förjädrans fin bild från skolan. Skönt att slippa den för en vecka. Jag var verkligen i behov av ledighet, det kom lägligt.)



 

RAZAMANAZ

Har bara en sak att säga; DET ÄR SPORTLOV! Hallelujah!
Dagen ska inledas förjäkla bra tillsammans med Rebecca i hammarbybacken!


Glad alla hjärtans dag!

Jag vet .. det är en jävligt onödig dag, men håll ändå med om att det känns lite extra romantiskt idag? Jo det tycker jag iallafall. Fast iförsig ska jag ha en liten tjejmiddag med bara massa singlar, så jätteromanticó lär det ju inte bli. Men vi får ju se .. man kanske får en liten kärleksgåva today av någon. Man vet ju aldrig, men chansen är ju inte särskilt stor.

Nog om det .. jag vaknade för en stund sedan, pratade precis med Milou om ett & annat och så ringde little Simon nyss och han var jättesjuk, stackarn. Nu snart ska jag käka frulle och sen ska jag & far dra iväg till lidl ;) och köpa mat för middagen ikväll.

Som pappa brukar säga varje morgon när jag går till skolan:
"Det är första dagen på resten av ditt liv, ha en trevlig dag Linda!" Jag önskar er detsamma :)



Good morning starshine!

Idag har jag tagit lite sovmorning till klockan ett, toppen! Kommer ändå inte göra ett smack när jag sitter där på projekttiden mellan 9-1 .. så fasen då är man värd en sovmorgon. Vaknade upp här nu på morgonkvisten för att lillebror ringde och sa att han skulle komma hem igen för ingen av hans amigos var i skolan, det var tydligen studiedag, haha tabbe där Pontare. Så nu tänkte jag duscha, käka frukost & förmodligen sitta lite här vid datan och spela lite gitarr .. och sen hade jag & Rebecca planerat att åka hem till henne i Finntorp och äta en suuuupergod lunch. (Jag lovar att det är delikatess i jämförelse med skolkäket)

Tänkte bara lägga ut lite bilder från 2008:as härliga sommar, Enjoy!
              

11 Februari, inte vilket dag som helst ..

Jag tänkte bara berätta för alla er där ute i Sverige, jorden, universum att denne härlige kille fyller hela 17 år idag! Ville en än gång säga förlåt till dig för allt skit jag gjort & även tacka dig för alla goda tider tillsammans med dig. Jag önskar dig allt det bästa, GRATTIS ROBIN :D <3


Desperado

Fredagen började bra med en superduperdag i Kungsberget, men slutade hysteriskt.
Jag & Milou drog och träffade the gang i Årsta, och dem hängde i ett liten lokal. Där satt vi och hade det allmänt trevligt under ett bra tag, när helt plötsligt en gubbe i 60årsåldern öppnar dörren och far in i rummet med armarna uppsträckta i vädret. Satan i gatan vad förbannad han var, men att stå & flaxa med en morakniv i dess fodral i försig, var ju lite att ta i! Vi bestämde oss helt enkelt för att dra där ifrån, men icke sa nicke, det gick inte för sig enligt gubben, utan han skulle ringa dit polisen. Vi stod och väntade i det här jävla lilla rummet, och när han sedan la på telefonen bestämde sig Robin, Christos & Ernie för att fan ta sig ut. De fick dramatiskt nog trycka upp dörren för att komma förbi gubben. Och likaså, jag, Milou & Joel när vi blev kvar där inne och gubben tryckte in dörren utifrån. -
Vi börjar springa som galningar, men gubben fick tag i Millan oturligt nog och han stod och höll i henne i armen, riktigt riktigt hårt. Jävla psykopatsnubbe, men vi kom därifrån iaf, thumbs up!

Lördagen började med att vi drog in till östermalmstorg för att gå på någon grej där en massa överbelönade bloggerskor säljer ut sina gamla kläder. Vi stod i den brutalt långa kön i cirkus 40-50 minuter när vi gav upp och drog in till Solna för att gå på en gratis danskurs, dancehall/hiphop. Jag tycker det var fasansfullt förjäkla kul faktiskt, och jag kom fram till att jag saknar min dans som jag gick på för inte allt för länge sen.
Funtar på att kanske börja där borta i Solna, 700spänn/termin, det är ju fasen ingenting!
Sen drog jag hem och gjorde mig iordning för den kommande kvällen! Nu var jag riktigt taggad, för det var ju nämligen dax för min, Beccas & Milous debut inom tv! Vi har ju planerat detta med den här tjejen från svt hur länge som helst nu känns det som, & nu var tiden äntligen inne! -
Vi spelade in  i typ en och en halv timme hemma hos Millan, och vi fick prata om och dela med oss av våra känslor kring utséendefixering & komplex, vilket då självklart programmet ska handla om, som btw ska gå någon gång i april sen på svt 1 !
Sedan var vi finito, för den kommande utgången. Vi drog till Årsta (igen) där vi anlände till en fest hos en kille som hette något så ordinärt som Texas. Dock var festen riktigt dötrist eftersom att alla hade slagit ihop sig till små gäng och satt utplacerade på olika ställen i lägenheten och var allmänt osociala. Då kom Joel plötsligt på att vi skulle dra in till Östermalm och åka till hans ex lilla partajj. Men sen uppstod det lite svårigheter där, eftersom att tjejen som bodde där inte mådde särskilt bra, så vi stod och väntade på festen helt i onödan.
Men sammantaget så har det ändå varit en helt okej helg, haha även fast det kanske låter som världens katastrof. Men om man ser det positivt, så har jag iallafall inte blivit bestulen på något- tummen upp!

Något som också är förjäkla tummen upp, är att jag ska på bio med de finaste människorna en el mundo entero! Nämligen Rebecca & Milou. Vadfan i #?^* skulle jag göra utan er två? Jag hade varit helt ... tom .. utan er. <3 Vi ska by the way se filmen I taket lyser stjärnorna.
Ha en trevlig kväll människor och likaså vecka.
Keep rockin & glöm inte att lyssna lite på don't cry - guns n roses, tips från coachen sisådär, den är gammal .. men det spelar ingen som helst roll för den knäcker hårt! Tja


Beautiful

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det,
för då kommer jag kanske över det

Mina vänner säger: "Vakna upp
Och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan
Jag kunde haft det så för alltid
Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans
Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam

Det var en gång, det var en fest
Och jag gick med nån för han påminde om dig
Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren
Och jag gick genom den tidiga morgonen
Den rena, tidiga morgonen

Och jag visste inte varför jag gjorde så
Åh, jag visste inte varför

Jag hatar att jag älskar dig,
och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


Watch out!

Imorning ska hela 66 personer från 1-3 till Kungsberget. Fasen jag känner mig riktigt taggad! Nu gäller det bara att dra ner i källaren & hämta upp skidorna, stavarna, hjälm och hela kitet, rusa iväg till ica och köpa något till bussresan och sen imorgon klockan 7 bär det av!
Ha en underbar kväll & helg! Pusshaj

Bild mor min tog 1976 i Chamonix


Bevis

Haha, sitter precis och kollar igenom massa gamla bilder när jag hittar mammas mapp "1975-1977". Och här har jag fasen ett bevis på mamma med en cigarett! Miohaha


"Goshamighty"

Idagen den 4 februari 2009, första dagen på resten av mitt lilla liv, så har jag;
Haft matteprov - vilket gick ganska så bra,
fått tillbaka mina kära converse utav Mimi & Julio,
gjort supergoda pannkakor med Milou,
gått på första gitarrlektionen & träffat min astrevlige lärare & lite halvsega grupp,
och varit på jensen södras öppna hus med Millan, och hon verkade trivas. :)

Bild från Åre med Magdalena & Angelina för ett ganska så bra tag sedan. Det påminner mig om att vi ska åka till Kungsberget med skolan på Fredag & att jag ska fika med Magda imorn! SOFT



La vida loca

Här har man precis varit superduktig och värmt kladdkaka (dock hemköpt ..), vispat grädde & kokat kaffe till mor min. Riktigt gött vare! Och sedan fick mamma för sig att hon skulle fixa mina naglar, så hon har suttit och filat och målat något om typ inte finns? Haha, vilket skämt .. men hon ville ju så gärna, och lite fräschare naglar fick jag nog, men egetlingen intresserar det mig inte ett skit.

(Den godaste kladdkaka jag har ätit på något fik som jag inte minns namnet på, men det låg iaf på drottningg .. )

Menmen, nog om det .. tänkte berätta några rader om den ganska så trevliga helgen, men som vanligt dramatiska.
Fredagen började med att jag och Rebecca, Milou & Melissa drog på middag a la spaghetti & köttfärssås hos min syster Alexandra. Alexandras två vänner var där också och kvällen började supertrevligt. Sedan kom Lisa till telefonplan också, och vi gick & hämtade henne och även hon fick träffa min syster.
Sedan drog vi vidare till kungsholmen och träffade Linus & Hugo och deras gäng. Även Lars från Los Angeles var där, vilket var  kul .. alltid nice att prata lite engelska och höra om lite andra trakter.
Sedan drog vi vidare och träffade min vän Robin som hade fixat ett hotellrum med sina amigos. Sedan sov vi kvar hos Rebecca i högdalen. 

På morgonen satt vi och kollade på girlilicous, och sedan gick vi och solade. Efter det drog jag hem och åt en finfin midda med familjen. Tiden gick och visst stod Linda stridberedd för kvällen, men ingen fest på g. Det var ju skandal enligt bde Linda, Milou & Rebecca! Men DÅ, kom vi fram till att åka till Bålsta på fest hos någon random. Men när jag satt på bussen så hörde Mimi av sig & berättade att vi var välkomna till Julios 18årsfest. Fan vad nice tänkte ju vi och självklart drog vi dit och firade little Julio på hans stora dag!

Kvällen var riktigt trevlig fram tills att vi skulle gå och jag insåg att min ena blå conversesko var spårlöst borta. Helt sanslöst. emn fick iallafall låna ett par andra snygga av Julles lillasyster, som tur är. Och sedan när vi gick mot tunnelbanan, så var mitt röda slfodral tomt. TOPPEN, mitt slkort blev snott också. Men det är väll som vanligt med Lindas tur. Sedan bestämde vi oss för att åka till Torhildsplan som Henke tjatade om. Vi stod utanför dörren i typ fem minuter som att han som skulle öpnnade dörren inte var särskilt skillad på lås .. Men vi kom in, och vilka står där; En tjej från ME, José, Davishi och ingen annan än Julius, Angelinas granne ;) Lökigaste efterfesten på länge .. Och sedan satt vi & väntade länge länge i en nerfimpad lägenhet och snackade med ägaren som hette Nick, tills tåget gick 03:57.
Gudskelov, Btw GRATTIS JULIO ÄN EN GÅNG, jag önskar dig all lycka :) hajhaj
 


RSS 2.0