Spanienlivet rullar på...

Pallar inte skriva så mycket här på bloggen men jag har det bra iallafall här borta i Spanien. Massa nya människor, dryga som trevliga. Bor hos Lucas vilket funkar prima, dock har jag alla mina saker kvar i min väska på golvet... Men jag ska kirra en lägenhet eller värdfamilj så snart som möjligt! Klass 3 där jag går känns redan bra och jag hoppas på en grym sammanhållning eftersom vi ska ta studenten och allt ihop!
Anyway.... Fått det mest grymma schemat någonsin.... Har tre kurser som är obligatoriska; Religion B, Natur B å Svenska C. Förutom det har jag spanska steg 6, engelska C, matte C å projektet! Med allt detta kommer jag sammanlagt ha 2650p ... Tänkte även ha någon extrakurs utan att få betyg typ som dykning B.. Vi får se!

Två bilder från strandfesten i fredags!

Jag saknar er alla där hemma!
Besitos

Pronto ...

Så sitter jag nu här hemma i mitt rum & funderar över livets mening.... Haha, deppigt det blev här nu. Men visst är jag en riktig funderare, det kan jag ju inte neka till! Sitter här på min säng med datorn i knät och med min underbara vovve vid mina fötter...  Jag tänker på att det återigen är dags att ta avsked av mitt kära hemland & bege mig åt de Spanska trakterna. Det känns stabilt eftersom jag nu vet vad jag ger mig in på under det andra året .. Men med favorithunden vid mina fötter kände jag mig lite smått bedrövad över att lämna honom & co. Jag missar mamma & Christers 10-årsdag, massa studentskivor, födelsedagar, underbara tillfällen med vänner & familj, mysiga promenader med vovvis, roliga stunder med lillbrorsan osv... Men i Spanien kommer jag ju också upptäcka saker, inspireras, drömma.... Å så mycket mer.
Suck.. Tänk att det alltid ska vara så jäklarns svårt att ta ett vettigt beslut. Men det känns som att jag har tagit ett bra beslut för mina framtida 10 månader .. och nu ska jag bara leva dessa så bra jag kan! Men jag kan ju aldrig få något svar på hur det hade blivit annorlunda om jag tagit ett annat beslut.. Men man måste bestämma sig, annars blir man galen. Det finns inget facit över livet, så följ magkänslan & Lev livet!


En utav de första veckorna i Spanien när jag anlände i september 2009.

RSS 2.0