Aloha!

Kring halv 9 blev jag förjävla taggad på att dra mig ut och springa. För en gångs skull så handlade jag faktiskt efter vad tanken sa, och jag satte på mig springskorna, joggingtightsen och träningsjackan. Ut for jag med Ecstasy of gold - Metallica i öronen och med ett glatt leende på läpparna. Jag passerade riksdagshuset, tvärs över drottningsgatan - förbi kungsan - slottet - slussen - och sedan genom gamla stan och hem. Allt på cirka 20-25 min, och jag var helt slut, men oj vad bra man mår. Jag stängde av Smells like teen spirit - Nirvana på min röda ipod, och stretchade och duschade sedan. Och nu sitter jag här i sängen och skriver ett litet meningslöst inlägg som nobody kommer läsa, av en nobody som si sådär år 2070 förmodligen kommer vara död och begraven. Haha, deppigt där, men i guess att det är sanningen?

Nu ska jag kanske dra mig bort till café 60 och träffa Rebecca, Melissa & Zarah, eftersom vi har looooooooooov. SWEET!

Take care och spåra inte på valborg people!
Xoxo gosssippppfjant

Dagens lilla kluriga fråga;
Vem är hetingen på bilden? 
  

 


So long

Imorgon börjar vi ett nytt projekt, äntligen är vi klara med vårat intressanta men sjukt deprimerande och ledsamma case. Jag är besviken på människan och hela dess natur, vi kan vara sådana vidriga varelser mot varandra så jag börjar funta på att någon annan varelse som lever på denna jord kanske ska ta över? Nej, skulle kanske aldrig funka, eller vad vet vi? Ha empati med andra människor, det ska väll inte kunna vara så förbannat jävla svårt?

Men men nu ser jag framåt! Längtar så efter sommaren så jag blir alldeles frustrerad. Gotland, landet, peace and love, göteborg, ac/dc, grillkvällar, midsommar, födelsedag ...Det  kommer, det kommer.



Jag kan inte låta bli att gilla bilden. Det var härliga dagar.



Ett gott skratt förlänger livet, som man så fint brukar säga.
Sök på 'cyanide and happiness' på google så hittar du massa av dessa roliga serier. Prima. Jag och Rebecca tycker iallafall det är förjäkla kul. Och dessutom så borde just DU kolla in den meningslösa men roliga hemsidan http://onodiginformation.se/  Enjoy!

Imorn bär det av till skutskjutet i Åre med familjen & Rebecca!
Jag önskar er hemmasittare en sjuhelvetes helg, och alla andra härliga människor också såklart! Take care!


Dear god, give me one of those loris on my birthday, amen


OH HAPPY DAY!

Fyfan vad jag är glad idag!!  Det bara spritter i benen och jag ´sitter och ler för mig själv hela tiden! Vädret är nice som in i attans, jag har gått med kjol och utan jacka idag, utan att frysa någonting. Andreas ska förmodligen komma upp och hälsa på, och jag har tänkt visa honom heeeela sthlm och alla dess godbitar! + att jag ska ut och grilla med massa underbara människor! Och på måndag ska jag på Hammarby -Djurgården derbyt på Råsunda med ännu massa fantastiska människor. Och dessutom ser jag framemot sommaren såklart! Då blire Gotland, landet, sthlm, PEACE AND LOVE festivalen och massa annat superhärligt.

Btw detta stod på Expressens framsida idag:
Kungen vädjade - MEN VICTORIA & DANIEL VÄGRADE DANSA på festen på slottet

Man kan man ju fan inte låta bli att skratta så man gråter. Vem fan är intresserad av att slå upp s. 14-15?  Inte en jävel.

Nu ska jag dra och träffa Mimi & Julio. Biff, cider och nachochips är nedpackat! "KATCHING!"
Jag önskar er alla en UNDERBAR dag!


Tyngden på dalskidan älskling!

Jag & Rebecca tar bussen till Åre i gryningen på Söndag. Oj vad det ska bli skönt att komma bort, få lite förändring, fräsch luft & annat folk. Vi ska ha det soft & jag önskar er alla andra ett grymt påsklov! Peace


RSS 2.0