JAG VILL INTE

  • Lämna in min krönika imorgon till världshistoriens mest krävande svenskalärare.
  • Att det ska regna
  • Ha ont i huvudet
  • ..vara trött...
  • Ha samhällskunskap imorgon eftersom vi ska gå igenom massa ekonomibegrepp. Kan INGENTING om detta trots att min mamma är revisor.
  • Missa matchen Real Madrid - Getafe idag
  • Att min dators internet ska ha lagt av. Som vanligt något krångel å kan då inte använda datorn!
  • Vara så osäker på varenda fråga jag ställer mig själv.
  • Att människor ska ha förutfattade meningar om mig.
  • ...åka härifrån..
  • Men om vartannat, heller inte vara kvar.

Fan vad komplicerat allt är.


En bild jag är lite småförtjust i, tillsammans
med två tjejer jag tycker mycket om.

I Mijas Pueblo under fina tider.


Afraid to shoot strangers

Här kommer lite bevisbilder som jag hittade på Linas blogg om hur det faktiskt har sett ut i España de senaste veckorna. Så ni som inte trott mig; I hate to say I told you so!


Där har vi dem! Mysigt å vada i vatten, mm :) Så kan det vara! Men nog om regnet! Det blir väll trots allt bättre någon jävla gång.
Det har i vilket fall som helst varit en finfin helg. Mest kollat på sport; Då vårt skollag spelade, Barcelona - Valencia på en bar (som däremot brudarna såg i Barcelona in real life. Liiiite avis) & så har jag även kollat formel 1. Det sistnämnda var lite spännande må jag säga eftersom jag aldrig sett det tidigare. Men nja... Motorsport är nog inte riktigt min grej.
Mañana ska jag iaf iväg och kolla lägenheten till Angelina, Beccis, Axel å Hugo som kommer i Maj! Vi får se om den är något att ha! Men den är trots allt sjukt centralt så det får nog lov å bli den!
Nu ska jag fundera lite kring svenskaboken som vi ska prata om imorgon & sen ska jag sova för är dödstrött!

Hare fina fisken!


Här har vi nya aulan som ska invigas om ett tag, å på gura har vi Ludwig, min roomie!

11 mars 00:00

Skolan bestod idag utav matte, spanska, cultura, idrott och kör. Sedan drog jag å Tessi mot vårt gympass. Blev det av? Skulle inte tro det... Vi gick och köpte nya hörlurar & sedan satte vi oss och fika och tog varsin "colacao" (typ som oboy), våffla med vaniljglass och chokladsås och en äppeltårta. Sen satt vi där i någon timme och pratade om livet. Finfin dag med en supermegafin tjej.

Där har vi min ipod med de blå headseatet och även Tessies till vänster ;)

Vandring i den vackra, spanska naturen


På morgonen när vi tog tåget 07:34 och himlen såg ut såhär. Coolt.


Vi fick även använda våra kunskaper i livräddning som ingår i ämnet idrott ;)


Vi var vid sjön La Laguna de Fuente de Piedra där det fanns flamingos men som vi bara såg med kikare från aslångt håll. Men detta är den största insjön i Spanien, så vi måste låta dem vara stolta över detta mästerverk ;)


Sen var vi ett stort bergsområde som jag inte minns namnet på.. Men tufft vare!
Var en blandning mellan ett område med raukar på Fårö och typ skogen i Sagan om Ringen.




Vandra på!













Vackert? Inte sant? Man msåte egentligen se det med egna ögon, för det är så mycket finare då.
Men detta önskar jag er en god natt!

Vackert...

Här kommer lite bilder från när jag skulle ta bussen från Ronda när pappa å hans polare sprang orientering här uppe. Jag hade inte mycket att göra under dessa tre timmar helt själv men jag tog lite bilder iallafall å här kommer dessa!




Påminde mig om Rebeccas storasyster Joanna, right?







Avslutar men en bild jag hittade på mig själv från innan jul. Tänk innan jul, nu är det fan inte långt kvar av mitt Spanienår. Panik.




En liten marockansk flicka gjorde precis min dag...

Jag sitter här i lobbyn på hotellet när det tycker upp en liten flicka med röd mjukisdräkt och långt, lockigt, mörkt hår. Hon sätter sig i soffan mittemot mig och börjar prata oavbrutet på otydlig arabiska  samtidigt som hon sprudlar av energi & glädje och kollar på mig med plirande ögon. Jag ler bara tillbaka så det gör alldeles ont i kinderna, och hon fortsätter prata utan att jag förstår, men det stör henne inte. Sen kommer hennes pappa och berättar att de är från Marocco och att hon just berättat för mig att hon har massor utav ställen på hotellet där hon kan vara, och dessutom vill hon sitta kvar med mig å inte alls gå och lägga sig. Så då log vi båda med två leenden uppöver öronen och bytte lekfullt, sprudlande blickar och så vinkade vi hejdå...

Tack lilla sötebarn, du gjorde utan tvekan att jag kommer sova gott i natt. Jag kommer förmodligen aldrig mer att träffa dig, men jag önskar dig ett liv som knäcker alla andras.

Med denna historia ska jag gå upp & lägga mig på hotellrummet med pappa & Leda.
Buenas Noches!

RSS 2.0