En start i Åre

Idag har jag och Lucas haft en så mysig dag tillsammans. Vi gick ut på en fin promenad i årstaviken i solljuset och sen gick vi hem och bakade nyttigt bröd och gjorde hummus. Jag har ju nämligen bestämt mig för att börja äta riktigt nyttigt nu, träna regelbundet och for real förändra min kropp så jag känner mig nöjd. Maten vi lagade var iallafall nyttig och riktigt god! Sen åkte vi in till stan och träffade käraste Maria från Spanien. Och nu sitter jag här framför datorn och har bokat min biljett till Åre på måndag den 6 feb. Känns så jävla läskigt men såklart också jättespännande. Känner att det behöver hända någonting just nu i mitt liv så jag flyttar dit på måndag så får vi se vad livet har att bjuda på där. Jag hoppas allting löser sig.

Mitt liv i Spanien

Ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen med alla minnen från Spanien om jag ska vara helt ärlig. Alldeles nyss tog jag upp studentboken med alla citat och bilder från mitt sista pr i Spanien. Jag har knappt rört den boken sen jag fick den i juni för att jag har varit så rädd för alla känslor och minnen som jag vet kommer tillbaka. Det är ju underbara minnen på alla sätt & vis men jag visste att det skulle svida till i hjärtat. Vilket det gjorde å nu sitter jag här med klumpen i halsen och tårar rinnande längs kinderna. Jag vill ju kunna kolla tillbaka på tiden & bli glad för allt vi hade där, istället för att bli ledsen för att det är över.

Bild från första året i Spanien.


Jävlarns

Jag måste säga att jag har haft en underbar dag idag.
- Lucas har köpt ny mobil med abonnemang å allt!
- Jag och Lucas har åkt skridskor i Kungsträdgården vilket var grymt mysigt!
- Jag & Lucas har fikat i gallerian på Milous jobb med Axel.
- Sett Helena Bergström & Colin Nutley
- Gått ut på en härlig promenad med Zac
- Ätit middag med mamma
- Gått på bio å sett filmen 50/50 med Lucas, Milou & Jesper!

Men just nu känner jag mig ändå alldeles tom. Allt är så oklart å ledsamt känns det som. Trots att jag borde va glad. Åh jävla liv.


RSS 2.0