Sweet life

Här i España rullar livet på som vanligt. Dock har regnet nu anlänt till solkusten och det ska regna i en vecka till tydligen. Idag har jag allmänt stressat runt från svenska C då vi gått igenom den rejääält stora vetenskapliga uppsats vi ska skriva, hade sedan spanskaprov, gick runt och tog in pengar inför balen den 14 maj och hade sedan två timmars matte C-prov. TAGGAD DAG! Det som piggat upp mig har trots allt varit att Amanda och hennes pojk anlände till skolan idag för att hälsa på, riktigt skoj! Gårdagens tacokväll var ju dessutom rånice! 

Här kommer lite bilder som beskriver de senaste veckorna! 


Gänget brudar som åkte till flygplatsen en sen kväll för att vinka av Carro när hon skulle till Indien! Ett hett tips är att baka kanelbullar/drömmar/chokladbollar, ta med gitarren och ett gäng sköna människor och hänga på en flygplats en natt, jag lovar, det blir kul!


I Malaga firade vi Amelia 18 år! Felicidades guapa!


Nere vid Medelhavet en vackert solig dag i februari!


 I skateparken där Fridas pojk cyklar BMX! Duktig grabb :) 


Piggar upp tillvaron litegrann

Ville bara pigga upp denna streeeeessiga dag med en underbar bild ifrån Malaga. Det här paret går runt under helgerna och bara kramar folk, kan det inte bara finnas mer sådana underbara människor? Más abrazos para la gente!




8 Februari 2011

Hej!
I'll tell you a bit of my life...
Nu har jag precis skypat med både pappa & Pontus, mamma och Mimi och hennes bästa killkompis Oliver! Det var så underbart att höra alla deras röster, ni anar inte hur man hoppar av glädje inombords! 

Anyway....
Förra veckan tappade jag min mobil ner i hålet i hissen. Hur många gånger har man inte tänkt just "Tänk om man tappade ner någonting där, hahaha, stackars den personen!" Och så lyckas ju självklart jag med detta! Men som tur är, trots att mobilen föll tre våningar, så fick jag tillbaka den av husets vaktis och den var oskadd förutom enkrossad skärm! Men det funkar toppen! Vilken tur jag hade! 

I helgen har jag varit i Malaga med lite tjejer från skolan för att fira en av deras födelsedag! Hon hade dessutom med sig två kompisar från Skottland, vilket var grymt kul! Vi hade en prima utekväll där vi hängde med både spanjorer och ett gäng danska killar som uppgav sig för att vara "pokerspelare och gaaaalet rika!" Det får man ju tro vad man vill om, ha ha ha grabbar. Förutom detta har jag hängt med min underbare pojkvän, mina roomies hemma och även pluggat en hel del! Jga har ju börjat med svenska C och religion B nu så det är bara att hålla igång plugget! Idag tisdag har jag & Grim dessutom tagit årets första dopp i Medelhavet! Mycket härligare kan det fan inte bli. Lucas hade idrottslektion på stranden och solen schtekte på ordentligt, så doppet satt riktigt fint!
Nu ska jag glida hem och försöka komma på något kreativt att äta till middag! Sedan blir det lite svenska och matteplugg och även lite Harry Potterläsande! Riktigt glad att Lucas tvingade mig att börja läsa Harry Potterserien, eftersom dem är galet spännande! Just nu är jag inne på tredje boken; Den flammande bägaren ;)


Skype med pappa & lillebror Pontus

Brudarna på g mot Malaga! Förresten har jag min nya kappa här på bilden; rea 50€ på Zara! Sweet!

RSS 2.0