Hemfärd till Svedala 20 juni 2010

Mitt huvud är kvar i España. Vad fan händer med mig? Igår natt kom jag hem till Svedala igen & det går knappt att beskriva hur jag känner. När jag åkte tunnelbana idag kändes det som att jag blev halvdöv för att allt lät så himla högt och dessutom så annorlunda. Det luktar annorlunda, känns annorlunda, människorna är mycket surare medans jag går runt med ett stort leende på läpparna trots att det är kallt som fan! Är det här Sveriges sommar? Typ 15 grader och moln. TA MIG TILL PLAYAN. Men jag klagar verkligen inte över att få träffa familjen, hunden, katten & mina kompisar som jag ska träffa om två timmar. Nu tänkte jag hänga lite med min hund eftersom han fortfarnade är helt stirrig efter jag kommit hem..... Simma lugnt grevar å baroner!   


10 månader i Spanien...

Det går inte riktigt och beskriva hur det känns att åka hem på söndag. Jag vet inte ens hur jag ska börja beskriva det och inte heller med vilka ord jag ska beskriva hur jag känner. Det finns så många frågor som hela tiden cirkulerar runt i mitt huvud .. Hur ska vardagen bli nu? När kommer jag träffa alla älsklingar härifrån nästa gång? Hur ska mitt liv bli nu överhuvudtaget? Hur fan ska hinna allting som jag vill göra innan söndag? Hur fan ska jag få plats med alla mina grejer? Detta går ju bara inte! Inget håller i mitt huvud just nu. Hela min kropp & själ står emot...

Balen...

En underbar solnedgång påväg hem från karnevalen i Cadiz...

Finaste Britta i Tarifa!

Invigningen av aulan. Jag & Lucas på gitarr & sång. One of us-Joan Osbourne

Therese på stranden i Funkan....

KOMMER SAKNA ALLA SÅ GALET MYCKET SÅ DET FINNS INTE ORD. TACK FÖR ALLA DAGAR & NÄTTER........ Tack för alla samtal, bad, sånger, resor, skratt, tårar, kramar, besos, drinkar, bussresor, lektioner, luncher, tapas, spanska, shopping, fotboll, gitarrspelande, kortspelande, pluggande... Tack för alla vackra minnen som iallafall etsat sig fast på min näthinna. Allt stort som smått finns kvar i mitt hjärta

Sweet

Jag har funnit lite av en fotoförebild för mig. Kolla tjejen, inte bara att hon är galet vacker sâ är ju bilden nâgot underbart fin med! Njut.... Hon heter Elle Ribera & bor i Brooklyn. http://lookbook.nu/look/788435-the-swimming-pond


Logical

Den här näst sista helgen i España går mot sitt slut ... & visst har den varit alldeles finemang! På fredagen gick vi ut och firade Lina som fyllt 18 år. Vi gick till jazzbaren & käkade grymt god mat! Kvällen slutade med en lång promenad hem till Torreblanca vi halv 4 på morrona. Kvällen bjöd på ett nakennattbad med alla brudarna där vi stod i Medelhavet och kollade upp på en stjärnklar himmel. Kan liksom inte bli så mycket bättre. Att jag senare örfilade en äckligvider spanjor hör inte till ämnet. Kan förstöra kvällen lite, men det lät jag honom inte göra. Skärpning på er vissa spanjorer!
Lördagen spenderades på stranden för att fira Amanda som fyllt arton år för ett ganska bra tag sedan. Vi köpte solstolar, hon fick massage & så gick vi och käkade prima käk! På kvällen åkte jag hem till Lucas och kollade på en film som handlade om massakern i Katyn. Denna filmen har tydligen haft flest tvtittare någonsin i Polen då den handlar om just de polska officerare som sköts ute i skogen i Katyn. Deppig film men oerhört spännande då man fick se allting ur männen fruar, syskon, barn och genom en utav männens dagböcker.
På söndag morgon träffades jag & sex stycken härliga skolkamrater vid skolan för att åka iväg till Nerja & dyka. Dykledarna kom strax efter oss och så som alltid var det pigga, glada livsnjutare med solblekt hår och "Scuba Diving" linnen. Det var iaf en prima dag. Nu har jag bara funderat mycket på att jag verkligen måste åka iväg & dyka någon annanstans som i typ Röda Havet som Britta berättade om, eller varför inte i Thailand i vinter? VI FÅR SE!
Nu ska jag försöka plugga lite....
Simma lugnt!

GRATTIS PONTUS!

Idag 2/6 fyller min lille sötaste, älskade & saknade lillebror Pontus hela 15 år! Jag önskar dig världens bästa födelsedag även fats inte jag är med hihi...


Jag & Pontus i Berlin 2006..


Några år sedan... Men fortfarande lika gullig! Haha

Nu har jag förresten precis kollat på videon som filmades under musikalen. Hahaha, vilket skämt men kul å se såklart. Jag kommer få en DVD med hem också så att ni hemma kan kolla! Nu ska jag glida iväg på spanska 5.
Simma lugnt!

Las ultimas semanas

Sitter just nu i skolbiblan & diskuterar med min rektor. Det är just det jag älskar med den här skolan .. Allt är så öppet och alla pratar med alla, inga problem. Det är inte fett stelt och ingen springer runt och håller någon klädkod eller hänger med de som är "coola". Man pratar med de man trivs med och iallafall jag, hänger med alla från dagis å uppåt som går på den här skolan. Visst jag kanske inte drar ut och hänger på stranden med dagisbarnen men jag satt trots allt med vicerektorns son i en timme och snackade bionicles och ritade. Möcke trevligt! We are equal, and damn I love alla typer på den här skolan.

Just därför börjar också separationsångesten nu att komma som min rektor nyss sa. Visst, det är inge tvivel om att jag längtat hem något ooooofantligt under vissa perioder men nu, när jag inser att min 10 månader här i Spanien är slut om 2 veckor & 6 dagar så kan jag fan inte ens förstå det. Helt galet att åka härifrån. Det skrämmer mig något enormt eftersom jag har varit här så länge och bott så tätt med människor, miljö, språk & nu ska jag tillbaka till mitt alltid lika kära Sverige. Självklart ska det bli superdupernice att varapå hemmaplan igen, men samtidigt så kommer jag sakna allt här något enormt. Det känns dessutom som att de människor som bor i Skåne, Norrland kommer glida ifrån en totalt. Visst, jag kanske möter någon utav dem i framtiden på en konferens, på ett flygplan någonstans eller helt enkelt vart fasen som helt under livet, men det kommer ändå aldrig bli som förut. Det är skrämmande som fan om jag ska uttrycka mig rätt.

Men... Jag kan samtidigt inte gå och deppa ihop då det fortfarande är 20 dagar kvar, för visst måste man ju ändå njuta av den underbara tid som finns kvar? Å sen uppskatta att man är tillbaka hos alla de underbara människor hemma som ändå har väntat på mig hela denna tiden & som jag har saknat galet mycket.  

Mycket plugg kvar dock, men sista veckan då betygen är satta ska det hyras vattenskoter, socialas, partajas & sola något så in i helvete! 

Tisdag
1/6 MVG kompletteringsprov i Matte B
Onsdag 2/6 PONTUS 15 ÅR!!!!!!!!!!!!!! Kolla videon från musikalen som vi spelade upp förra veckan.
Torsdag Culturaarbete FINITO! Allt ska skrivas på spanska och handla om mitt år här i Spanien. Allt jag har upplevt, vad jag tycker om kulturen, osv.. 
Fredag Redovisning i engelskan om Jamaica, Rastafari & Bob Marley! Redovisning av Den gamle & havet - Heminway i svenskan. Fira Lina som fyller 18 år 1/6!!!!

Fredagen efter det sätts betygen.... Sista plugget & sen sommarlov ....

Hasta luego!  


HAHAHAHA! Bild från musikalen Espejo. Ser ni mig? GALEN LUFFARE!
Men jag skulle faktiskt spela en gangster som älskade "ruuuumpa" å
här är jag fortfarande utklädd till honom under sista glada scenen då
vi sjöng For once in my life av Stevie Wonder


RSS 2.0