Blickar mot ett nytt år!

Ja nyårsafton... Alltid lika överskattat enligt mig men på något sätt känner jag mig ändå gladare än under en vanlig dag. Har jobbat fram tills tre å skojat med alla gamlingar där! Alla var så glada idag å fick champagne å det var riktigt partymood! :D nu är jag påväg hem till far min å ska göra mig iordning inför kvällen.. Ska käka med pappa, Leda, min bror & hans kompis å sen ska jag möta upp lite vänner och fira in det nya året! Imorn jobbar jag igen vid kvart i tolv så blir ingen direkt röjkväll utan det viktiga är att få va med folk man tycker om tycker jag :) måste fundera på något nyårslöfte med rönte jag... Lyckas ju aldrig hålla dem ändå så kanske ingen mening, men ändå kul å ha något att sträva efter!

Gott nytt 2012!

(Önskar att min sockerpaj kunde vart med idag! Men han sa att vi båda ska skicka iväg en slängpuss med vinden vid tolvslaget så möts vi på mitten.. Typ i Holland .. )


Så snurra min jord


Fjälltrakter

Idag har jag haft min första skiddag för säsongen å det var helt superduper! Så himla vackert här uppe i fjällen & mysigt!

Hare bäst!


Feliz navidad!

Önskar min systerson & stolt moster Linda!


RSS 2.0