Music & arts 2013

Är så jävla taggad så klockorna typ stannar! Har nämligen beställt ett festivalpass för Stockholm Music & Art festival i sommar! Rodriguez, First Aid Kit, Prince, Regina Spektor kommer dit bland annat! HUR KUL SOM HELST! Unnar mig aldrig något sånt här så är hur nöjd som helst!

Livet


Tomt i stan utan bästis

 

Zacciboy

Men trots att jag börjar bli lite old style så vill jag ändå skänka en tanke till vår underbare, trogne hund som fyller hela 10 år idag. Det är få mänskliga varelser som kan stötta en som han, se ens sorg och ens glädje som han. Tack för att du alltid stått vid våran sida & grattis. 

 
 

Inspiration; Fanny Risberg

Den här tjejen såg jag just på programmet Pluras kök Spanien... Hon var helt underbar tycker jag. En tjej med glimten i ögat och otroligt musiköra. När hon sjöng sin egna låt No name gjorde hon det med fantastisk känsla och inlevelse... Lyssna på henne vettja; Tula har hon som artistnamn.
 

Vilse

Se på alla människor 
som är på väg nånstans 
En del vet var dom ska 
jag går på chans 
Över stadens gator 
över avenyn 
Kan nån ge mig ett finger 
eller ett tecken i skyn 
Genom mörker genom ljus 
i varje fönster varje hus 
Jag jagar ditt hjärta

Livet knatar vidare ändå

 
 

Min lilla studentlya

Idag, efter mycket slit & släp och väntandes så fick jag äntligen flytta in i min lilla studentlägenhet på Lappis. Just nu ska jag sova min första natt här själv och det känns lite ensamt men väldigt kul! Denna kväll & natt blir lite provisorisk då jag sover på en madrass på golvet och käkade vidrig nudelwok från närmsta sushistället pga bristen på köksgrejor. Men imorn kommer min familj & hjälper mig med både soffa, säng & annat. Det blir nog bra tillslut ska jag se. Natti!


RSS 2.0