Skräckblandad förtjusning

Rubriken är exakt vad jag känner inför att flytta hem för gott den 29 juni. Det kanske är svårt för alla andra att förstå, men känslan av att åka ifrån allting här som man har upplevt och gjort till sin vardag är sjukt, sjukt jobbigt. Även om jag under tiden och nu när jag ska flytta hem, har saknat och ser så galet mycket framemot att få kmma hem till min älskade familj och mina vänner. Men jobbigt kommer det att bli när man står där med allt man i princip äger i några väskor och lämnar soliga Fuengirola.

Nationella ferian i maj

Projektarbetet börjar gå mot sitt slut...

Igår hade vi vårt genrep inför några stycken som inte kan komma under våra riktiga föreställningar under torsdag och fredag. Alla dem som var där sa att dem var "sjukt imponerade och att föreställningen var asbra!" med exakta ordalag. Det gjorde mig helt klart jätteglad! Så nu idag ska vi ha vår första föreställning inför hela grundskolan, så jag hoppas det går toppen! Känns lite nervöst inför imorgon däremot eftersom att alla från gymnasiet ska komma och förmodligen Fuengirola TV! Men nu är det bara att kööööööööööööööööööra!

Två skitduktiga tjejer i gruppen!

Nu är det snart dax för våran omtalade musikal!


Idag anlände studentmössorna!


Frida och jag med våra finfina mössor!

Allergitabletter å lite känslor & sånt

För en stund sen tog jag en riktigt go varm dusch i skolan eftersom vi inte har nå varmvatten i läggan då gasen är slut för tillfället. Det skall komma nya gas imorgon, men här i Spanien är just det här systemet lite virrigt för vi har ingen om när de kommer med tuberna . Så vi ska förmodligen sätta Fridas pojkvän som lite vakt ifall att de kommer och lämnar dem.

By the way så ska jag glida iväg till Spaniens motsvarighet till våra apotek i Sverige nu och försöka köpa mig några allergitabletter. Jag har aldrig haft någon allergi innan, men eftersom att jag KONSTANT året om i drygt 1-2 år nu har gått runt och antingen hostat/snorat/haft ont i halsen så drar jag gränsen nu. Jag ska iallafall köpa några billiga tabletter och se om jag blir nå bättre!

Jag saknar er där hemma idag så det fan skär i hjärtat. Men det är valet jag har tagit och snart är jag hos er igen. Jag är så otroligt klyven över vad jag känner över att komma hem. Ibland längtar jag hem så jag håller på att bli galen, medans jag å andra sidan aldrig vill åka härifrån ibland heller. Men den 9 juni kommer jag hem inför vittras student, min lillebrors skolavslutning (han går ut nian nu, stor pöjk!) och min kusins bröllop uppe i Umeå! Sedan åker jag tillbaka till España för att ta studenten och avsluta min tid här på Svenska Skolan Costa Del Sol.

Puss på er


Blickar tillbaka till en finfin kväll på stranden

RSS 2.0