Inspiration; Sixto Rodriguez

Låt mig säga att det verkligen är dags att se filmen Searching for Sugar Man om du ännu inte sett den. Den filmen handlar om den här mannen, en otroligt begåvad musiker med båda fötterna på jorden.
 
 
 
 

Inspiration; Ralf Gyllenhammar

Han är en musiker med talang & tycks vara en galet humoristisk & ödmjuk person. Att han har pondus & är så grymt ball är ju bara ett jättestort plus.


TA VARA PÅ LIVET

Fick igårkväll veta att en vän förlorat en av sina närmsta vänner i en lavin. Blev så fruktansvärt skärrad. Det enda positiva med en sån situation kan ju vara att man får någon slags uppfattning om hur skört livet är. Att allt kan förändras på en ynka liten stund. Folk, ta vara på livet!!!!!! Man vet aldrig vad som händer i nästa stund. Njut av varje dag och lev för dem du älskar och för det du brinner för. KÄRLEK!
 

Día de San Valentín

Alla hjärtans dag. Ja, vad betyder egentligen den här dagen för mig? Egentligen tycker jag otroligt mycket om den här dagen. Att få en chans att visa sina nära & kära hur mycket man tycker om dem. För två år sedan minns jag så väl vad jag gjorde. Min dåvarande pojkvän överraskade mig med en röd ros och ett hjärtformat kort han gjort själv. Jag ramade senare in det kortet. Idag är han inte min pojkvän längre & jag är idag fortfarande singel. Men jag minns verkligen den där känslan, hur varm man blev i magen av att någon verkligen uppskattade mig. Under årens lopp har jag "såklart" fått kort & småsaker av mamma, pappa och vänner som verkligen berört mig likaså. Men idag känner jag bara allmänt en fin känsla i magen, trots saknaden av en pojkvän, och jag tänker på alla personer i mitt liv som gör livet värt att leva. Dem som jag verkligen är så tacksam över att jag fått lära känna. Jag känner allmänt att jag inte behöver göra någonting speciellt idag, eller ge någonting speciellt till någon - för man borde visa sin kärlek & tillgivenhet till folk man bryr sig om varje dag. MEN jag tycker verkligen innerligt om alla hjärtans dag för att vi alla får en chans att bara säga något lite extra till dem vi älskar. Om inte annat kanske vi själva får en tankeställare och verkligen försöker att visa människorna i vår närhet hur mycket dem betyder för oss.
 
En bild på min mamma & pappa en gång i tiden. Dessa personer betyder något otroligt mycket för mig.
 
 

Inspiration; Maja Ivarsson


Back in the days


Inspiration; Peggy Moffitt

 


Breakfast at Tiffany's


Vackra Stockholm!

 

 

Paradisen på jorden

Nu när jag befinner mig hemma i kära Sverige i regn & rusk kan jag knappast förstå att dessa platser faktiskt existerar, och att jag dessutom befunnit mig där bara för någon månad sedan. Det är otroligt vad världen är vacker. Vore det inte för vänner & familj hade man ju lätt bosatt sig på dessa platser typ imorgon. 
 
Isla de Ometepe, Nicaragua
 
Viñales, Cuba
 
Cayo Levisa, Cuba
 
Semuc Champey, Guatemala
 
Playa El Tunco, El Salvador

RSS 2.0