Veintenueve de enero

Jah har aldrig förstått mig på världen och jag har kommit fram till att jag kommer likaså ALDRIG ATT GÖRA. Det finns fan genuint onda människor, som säger saker som de bara skrattar åt efteråt när de inte förstår hur mycket det faktiskt sårar mig. Man måste vara så jävla osäker på sig själv när man säger saker som inte är sanningen närmast överhuvudtaget. Jag tycker fan inte man ska säga såna saker när man precis innan inte tagit ansvar över sina egna handlingar. Jag har inga ord för hur mycket avsky jag känner mot dig just nu. Jag skiter fullständigt i dig, känner ingen som helst empati med dig, men lämna inte ut saker till andra som inte stämmer, det är det enda som ligger mig varmast om hjärtat. Ett streck, inte två .. tackar gud för det. Nu kan jag lägga allt bakom mig.

Men plötsligt idag så hamnade jag i en helt annan värld för 90 hela minuter .. Jag tänkte inte på plugg, pissvädret utanför, att jag borde träna som fan & det det framtida dramat som förmodligen (solklart!) kommer ske under den framtida helgen. Jag tänkte inte på något utav det .. Allt jag hade i huvudet var sol, strand, bad, dykning, tortillas de patatas, skype, tjurfäktning, ikea i Malaga, café, la bamba, värdfamilj, fest,skidor, vänner, erfarenheter i massor ... Jag insåg helt plötsligt att jag faktiskt ska börja på el colegio sueco, svenska skolan i Fuengirola i Spanien. Jag var en av dom som satt där och ställde frågor om allt kring bidrag, maten och värdfamiljen. I'm one of them, och jag tror, jag hoppas & jag svär på att jag nog kommer ha det time of my life. Det kan fan inte gå fel, det bara går inte.

By the way så ska denna helgen bli helt grym har jag, Rebecca, Milou & Claudia bestämt. Fredagkvällen ska påbörjas hemma hos min syster där vi tänkte äta något och hälsa på en vovve som hon tar hand. No pressure just fun.

Det här är första dagen på resten av ditt liv

Nu for plösligt en sån där ångestvåg över mig igen som jag brukar få. Jag tänker & funderar .. och vart jag än hamnar, så kommer jag fram till att jag inte gör något med mitt liv! Det ger mig extrem panik! Tiden bara glider på hela tiden, & man säger hela tiden att "allt går så förjäkla snabbt hela tiden ..". Men egentligen är det ju inte någonstans bra att allt går så förbannat snabbt. Jag hinner inte ens fundera över allt som händer .. Jag önskar tiden bara kunde stanna upp för en liten stund så man hann fundera lite. Men det kommer ju förmodligen inte förändra någonting, för jag skulle uppenbarligen ändå inte veta vad jag skulle vilja göra med mitt liv & vad jag ska ta mig till med allt.

Det ska ju inte behövas att jag förändrar världen eller blir någon världslegend, men jag tycker iallafall att jag är påväg mot lite förändring. 1. Jag har anmält mig till en akustisk gitarrgrupp. Bravo Linda, detta har jag ju tänkt att göra i år & dagar. 2. Jag ska kirra billigt men superbra gymkort! 3. Jag ska leva varje dag som om den vore min sista, no matter vad alla andra idioter säger. 4. Mitt sommarlov ska bli det allra bästa innan jag åker till .. 5. Spanien. Där jag hoppas att allt blir helt fantastiskt & att jag lär mig helt otroligt mycket. Jag måste säga att jag är lite stolt över att jag överhuvudtaget kom in på skolan. Tack för den chansen el colegio sueco, även om jag kommer sakna ihjäl mig efter vännerna här hemma. Men chansen måste tas! Jag skulle aldrig någonsin förlåta mig själv, om jag inte tar den här möjligheten.
Som sagt, jag är en bit på väg.

Iris - Go go dolls
And I don't want the world to see me
Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am


Oldie från en ridrunda med Marlie. Njut, för det är inte varje dag du ser mig på hästryggen :)

Det är något brutalt fel på mig

Tänk att det är så jävla enkelt att hela tiden såra de som betyder något ..
medans en hel del människor som är värda en fet smäll i ansiktet fortfarande har min respekt.

Linda Linnea Elvine Holmgren Rylander


Skamligt mot gnuerna

http://oroligamammor.info.se/ Den är här länken måste du se, spelar ingen roll om du ska på curlingvm i kallaste sibirien eller måste hänga med mor och köpa nya strumpor. Denna länk ska kollas på nu punkt!

Jag kan förstå denna förmodligen upprivet känsloladdade och förtvivlade mamma, men måste hon dra alla ungdomar över samma gräns? Det är nog inte bara jag som har blivit utsatt för den här psykade damen.

Greger Gnu@ facebook är uppenbarligen hatad av alla ungdomar från och med idag. Men på ett eller annat vis kanske även älskad? Tack för ett gott skratt Maria "Greger Gnu" Olsson .. Btw mor lilla, så kanske det inte bara är din dotter som behöver lite hjälp på traven här i livet? På din profil står det att du gillar gnuer? Fy säger nog vi alla .. Och att sen på profilbilden sätta en tomtemössa på dess huvud, är inte det att göra narr & undervärdera gnuerna?

Familjeterapi är vad jag tror familjen Olsson ska satsa på, och inte att la överhuvud i familjen ska ta sig in på facebook via ett så fjolligt namn och kolla in random ungdomar  & dotters privata festbilder, för att sedan kunna uppfostra dottra sin på ett bättre sätt? Nej, jag tror hennes bravader bara leder till dotterns lite för tidiga utflyttning. Föräldrar får fan ta och inse att dom inte kan stå ivägen för ungdomens utveckling.

Btw, så är jag back in business i sthlm på Lördag kväll. Då blire partajj hoppas jag? Eller man vet ju aldrig, dessa lugna gatan och föräldrakårer kanske har förstärkts nu i och med Marias antaganden, dom lär ju rycka ölen ur ens hand hahaha. Ja, som sagt tack för god läsning Greger. Ciao

RSS 2.0