Fjädrar

Fick bara för mig att döpa inlägget till detta. Dels för att jag precis insåg att fjädrar är ett ganska vackert ord & också för att jag lyssnar på Feathers med Coheed and Cambria.
Anyway..
Den här veckan har varit helt underbar eftersom Marco har befunnit sig här på solkusten! Vi har ätit sushi, kinabuffé, pasta carbonara å för att inte tala om våran egen hemlagade pastarätt och skärgårdssoppa med kräftstjärtar & dill.. Mm.. vi kan det där med mat! Haha, men vi har faktiskt inte bara ätit utan även solat, badat, varit i Malaga och sen har jag visat Marco varenda lilla guldklimp här i Fuengirola!
Jobbigt att lämna av honom sen på flygplatsen bara... Efter en sjukt svår dykningsexamen och sen direkt hoppande på tåget till flygplatsen. Sen satt vi där och bara pratade i typ en & en halvtimme. Sen tassade vi bortåt mot säkerhetskontrollen och vid det här laget störtade det elefanttårar ner för Marcos kinder och jag hade en stor klump i halsen. Tillslut lyckades han skilja sig från mig och gå bortåt.. Men.. Nu gick allting över till att likna en riktigt romantisk film.
(Jag står kvar och kollar bortåt Marco som fortfarande störtbölar medans vakten kroppsvisiterar.) Sen börjar vakten & Marco prata och han kommer springande tillbaka och ger mig en sista puss. Senare fick jag höra utav Marco att vakten hade sagt Who's the lady? Run, the last kiss is the best!

Här snackar vi en riktigt romantisk scen! ;)

Idag då.. så har det ju inte heller sett så jävla bra ut.. Min kamera blev kvar på vårat hotellrum, och när jag var tillbaka där idag för att fråga efter den så ser receptionssnubben ut som ett frågetecken & likaså städarna som är "helt säkra" på att de inte hittat någon kamera när de letade igenom vårt rum. Ledsen som satan går jag därifrån störtbölandes, ringer mamma och sen sitter jag bara på stranden och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Sen slår det mig att jag fan ska gå in och skrämma dem lite, för det är inge snack om saken; någon av städarna åste ha tagit min fina systemkamera. Så jag sätter mig på en bänk, drar på mig skorna, stöter på Rebecca, Therese & Cecilia och sen går jag rätt tillbaka in i receptionen. Konversationen ser ungefär ut såhär:
-Have you found anything yet?
-No, we haven't foung anything like before.
-Allright, but just so you know, this is very serious, and my mother will call the hotel tonight.
-Our answer will be the same, the cleaners haven't found you camera!
-All right, but then i'm pretty sure that one in your crew have stolen it!
-I don't know, but it's the answer! (Vi det här laget småskrattar han lite, och vänder ryggen åt mig! JÄVLA IDIOT!)
-JUST SO YOU KNOW! My mother will call the hotel tonight, and this ain't over! I WILL get my camera back!

Å så gick jag.. Förbannad som satan, och han stod bara som ett jävla frågetecken.

Ja, så dagen har inte varit på topp förutom att jag gått förbi en klassisk spansk marknad som består ungefär till 97% av extremt mycket skit. (Vem vill liksom ha en riktigt ful, gammal, fjärrkontroll som ändå inte är duglig till sin egen tv?) Haha, och sen fick jag ännu ett positivt intryck av en spansk dam som lät mig gå före i kön på Supersol. Sjyrre!
Ikväll ska jag ha lite kul och fira halloween. Påklädd upp till tänderna (så mycket som jag kan med tanke på det jag har i skåpen). Cleopatra it is! She's cool! Sen blire halloweenmiddag. Prima.
Ha en finfin kväll & happy halloween!



Bring it ..

Fan vad det är mycket jag längtar efter...... En härlig höstdag, snö, skidåkning, pappa, Pontus, mamma, mormor, tunnelbanan, svensk sommar, pappa & mammas goda mat, en miljö där jag känner människor väl ... osv...

Fem bilder som beskriver helgen

I Puerto Banús i lördags
Påväg hem från Puerto Banús i Marbella!
Dykning vid Gibraltar. Softa tider!
Haha, jag & grymma dykarläraren Christopher!
Massor av fria apor i Gibraltar!
Anyway, har massor av fler bilder men orkar inte lägga upp allting å på facebook fick jag som ett slag i magen tillbaka "upload failed!". Happ! Så bilderna hamnar väll där någon gång i framtiden antar jag.
Nu har jag skippat första äckliga geolektionen å nu ska jag glida iväg till spanskan.
Ha en underbar dag!
Puss

Hola

Jag tänkte mig en vecka stress å sen hyfsat chill några veckor men så äre inte på våran skola kan jag säga er. Denna veckan vare som vanligt två läxor i svenska, engelskaprov, geografiinlämnning, spanskaläxa, dykningsläxa. Nästa vecka ska man ha läst ut en hel svenskabok av Voltaire, svenskaläxa där man ska läsa av Montesquieu å vadfan alla gamla 1700-tals författare heter, förhör på perceptionspsykologi, geografiprov på tre kapitel och muntlig redovisning av Vatikanstaten på samhället. JAG BLIR GALEN!

Ja.. kul text för er där å läsa men jag var bara tvungen att gnälla av mig lite.
Anyway, hur ser det ut på Lindafronten då? Den frågan måste jag ställa mig själv ibland. Om jag säger såhär. Jag kan ju inte säga att jag är på topp. Jag tror många utav människorna i skolan ser mig väldigt annorlunda än uhur jag egentligen är, men grejen är att jag verkligen inte orkar bry mig längre. Jag har ändå nära & kära hemma, så varför ska jag lägga ner energi på massa människor som bara irriterar mig?
Jag kan känna ibland att jag är en sån jävla hemsk människa som lämnar alla de jag tycker å jävla mycket om. För jag kan säga att det är precis som uttrycket säger Man saknar inte kon förrän båset är tomt. Töntigt maybe, men exakt så äre. Jag saknar så himla många så brutalt mycket så det är helt sinnessjukt. Det gör ont i hjärtat när jag tänker på er å det var inte långt ifrån gråten när vi sjöng Gabriellas sång på kören igår. Menmen, det är ju meningen att jag ska lära mig någonting utav den här resan med? Eller hur? Å det tycker jag att jag har gjort med. Dykningen är t.ex. brutalt jävla kul å på Söndag bär det av till Gibraltar där vi ska dyka vid stora revet. (Taggad!) Å när det gäller skolan är det stressigt så in i ***** men samtidigt så blir man ju i alla fall något klokare känns det som.
Sen är det också så att jag & min roomie förmodligen kanske ska byta familj pga att det är så jäklarns smutsigt här hemma, de inte bjuder in oss i familjen på något sätt och att vi inte får någon okej mat. (Jag är inte någon gnällspik även om man kanske kan tro det, men om soppåsarna har stått framme så länge så det vimlar flugor, microlocket är täckt av intorkad tomatsås från alla micropizzor vi käkat de senaste veckorna å vi städar våra rum typ var 3 vecka.. då blire lite too much.) Men vi ska lösa det här. Ulrika har redan varit å kollat en annan familj, så den kanske blir bra för oss. Vi ska kolla en annan familj i Los Pacos med, så då det ordnar sig som Timbuktu säger.
MEN vädret, sceniska musikprojekt-estetiska verksamhetslektionerna, bra lärare på skolan & att Marco kommer nästa fredag är ju helt underbart. Så sluta klaga Linda. Jag klarar inte av att klaga såhär mycket, men då får jag väll ursäkta mig över att jag  inte tolererar all skit ibland bara & inte heller att sakna människor som betyder något. Ibland har jag stor lust att bara åååååk hem men samtidigt inte .. Ja.. nu fåre vara slut på gnället.
Nu ska jag ta en dusch, göra mig lite fin (höhö) & sedan glida iväg till Lola's med lite tjejer å jag hoppas även lite spanskt folk. Jag vill fasen lära mig det här språket nämligen. Siempre trato de entender.

Entonces ... Vale vale vale vale (="Okej". Ett ord som spanjorerna använder sig brutalt mycket av. & om de menar något väldigt starkt så ska man gärna säga vale typ sisådär 4 gånger.) Haha skojiga dem där.

Håll ställningarna svennar!
Puss
Två saker jag saknar brutalt. Min sötelillebror & den svenska sommaren på vårt paradislandställe.

When the smoke is going down

Den här helgen har varit en riktigt bra helg. I fredags så vare riktigt trevligt ute i Fuengirola med allt trevligt folk! Sen på lördagen var vi på stranden å tog det assoft, & på kvällen kollade jag & Britta på film; Ali med Will Smith. Sen i söndags var det dax för den riktigt finfina dagen! Första havsdyket!!!!!! Upp å hoppa vid halv 8 och sen vare iväg till en liten, otroligt vacker stad vid namn Narja. Tog lite mer än en timme dit. Sen vare bara att dra på sig den übertajta dykardräkten, fixa sin tub, koppla med allt, på med allt å i havet. Det var helt underbart. Helt jävla underbart. NU ser jag bara framemot det där certifikatet så man kan åka till Thailand, Australien, Egypten å dyka i helt underbara miljöer.
Anyway, här kommer lite bilder...
Britta & Manú på strandpromenaden!
Softa tider!
It's beautiful!
Hela dykargruppen! Från vänster: Katie, Christian (Instruktörer), Amanda,
jag, Rebecca, Britta, Sebastian, Chris (Instruktör)
Här snackar vi biffar!
Narja där vi dök!
Idag har vi ledigt eftersom det typ är Spanien naitonaldag, eller iaf något de kallar "dia de la hispanidad". Sweet tänker ni, men det blir engelska, psykologi & svenska att plugga. WHOPPA!!!
Äckliga, äckliga dag.
Simma lugnt ..

De senaste dagarna..

Feriaplatsen. Här går det hett till nu under en vecka då det är festival i
Fuengirola. (Man firar något helgon av nå slag) Det finns churros (typiskt spanska brödgrejer som är doppade i choklad), annan mat&godis i mägder, karuseller av alla de slag, massor av människor i flamencoklänningar å annat. Osv..
På tjurrusningen här i Fuengirola. Galet taggade grabbar alltså. Ingen
respekt för djuret, men spännande att se!
El toro blanco y negro! Tuffast!
Feriaparaden!
Alla kvinnor mellan typ 3-100 har fina tradionella flamencoklänningar.
Obehagliga processioner.. Men så är det ju alltid i Spanien!
Sådär klär sig männen. Liknar Zorro..
Häst å vagn!
Lirarna! Henric, Ludwig å Manú!
Tacokväll på svenska kyrkan i Fuengirola. BRUTALT GOTT!¨
Ferian! Berg, Swedberg, Rickard, Ludwig, Amanda, Manú åkte denna galna "karusell".
Det här är vad jag har pysslat med de senaste dagarna! Riktigt kul faktiskt :) Riktigt kulturellt! Annars har jag bara råpluggat till dykningsprov, samhällsprov, svenskaessä å annat mindre plugg! Nästa vecka blire engelskaprov å geografiinlämning. Man blir galen.. Men skolan är riktigt bra!
Anyway, snart ut på playan med lite folk. Ska bara prata med min lilla tusse först :)
See you!
Puss
Btw! Igår frågade en kille mig om vägen till Ferian, å jag fick förklara för honom på spanska. Respekt ;)

Keep it up

Här är jag idag i min trappuppgång!
Jag & Ulrika i lördags!
I Mijas pueblo i söndags!
Ikväll är det feria här i Fuengirola. Det är en typ av festival som håller på nu i en vecka. Får hoppas att det blir kul :) Riktigt klassiskt kommer det bli med flamencoklänningar, tjurrusning, tjurfäktning, Maria, blommor, fest, tivoli å så!
Men plugg är det drivor av med, så got to go! Sen ska vi ut och fira Therese som fyller år idag. Och sen ska vi ju inte glömma min älskade vän Rebecca som fyller år denna gyllene dag! GRATTIS UNDERBARING!


Världens vackraste tjej fyller hela 17 år idag. ETT ÅR KVAR BRUDAR! SAKNAR ER GALET! Men Rebecca, du ska ha fantastisk dag & kväll. Njut av livet.

Hasta luego!

Sweet home Fuengirola?

Jag lever, så alla vet.
Jag orkar inte skriva, har annat att göra. Tyvärr alla "jättetrogna" läsare.
Simma lugnt!
Puss
De små sötivovvsingarna på Miramar. Instängda i några jävla akvarium typ? Horrible.
La playa..
Hemma hos Manú igårkväll. Hur gulligt får man bo egentligen?

RSS 2.0