Kan inte allt bara vara som då ..


Weekend, sweet weekend

Denna helg har varit jädra trevlig actually!
Fredagkvällen började med att jag var tvungen att ta hand om min vovve Zac fram tills cirka tio. Det var riktigt mysigt och jag satt och tittade på idol en sväng. Gjorde mig iordning & sedan vandrade jag bort till Sveavägen där jag skulle  på en fest med Anja och hennes amigos. Supermycket roligt folk och allmänt trevlig fest fram tills det vandrade in två poliser i lägenheten. De sa absolut ingenting utan bara gick runt i lägenheten, och alla hajjade vinken.
Jag gömde min sista öl säkert i innefickan på jackan (jag hade ju ändå betalat hela 20 riksdaler för den? Haha .. ) och gänget följdes åt till Mcdonalds.
Då ringde Rebecca hjärtat & jag skuttade till tunnelbanan. På vägen till Medborgarplatsen träffade jag både Adrian och en hel del skönt folk från bland annat Falun, haha .. alla har kul på fredagar!
Sedan drog vi till festen i Årsta och det var rätt nice. Dock blir jag alltid så jävla deppig när jag har fått lite alkohol i blodet, inte bra.
Sedan ringde mamma och var asförbannad som vanligt och då tog jag , Joel och Christos bussen hem.

På lördagmorgonen hade jag lite smått ångest över att mobilen var död och laddaren var kvar hos far min. Men jag klarade mig på mitt grymma sifferminne, haha.
På dagen drog vi och kollade på winter jam på stadion. Alla är så überduktiga, jag förstår inte hur man klarar av & göra sånt där! Det var iaf redigt sweet och senare på kvällen gick jag, Robin S, Mimi, Julio, Rebecca & Melissa på bio och såg störtsköna Madagascar 2.

Denna dag ska jag ägna filosofiboken. Woho, superkul att läsa (enligt mig) massa abstrakt dösnack. Men det måste ju göras. Ha en fin söndag alla människor och om jag hade tid så skulle jag ut och hoppa i snön & göra snänglar eller något liknande. Bara ett litet sådär tips från coachen.
CIAO


  

SNÖ SNÖ SNÖ

Åh så härligt! Har längtat efter att se de första snöflingorna falla ner till marken, och äntligen har den dagen kommit.  Dock är det ju ingenting som förblir en längre tid direkt, men bara känslan av springa bland snöflingorna är så underbart!



Dagens

  • Har lämnat in min bokrecension om Imorgon när kriget kom.

  • Fikat en sväng m. Rebecca, Axel & Robin (dock hade jag inga pengar, utan dom andra fikade)

  • Packat alla miljontals grejer man äger, och haft i stort sätt hela mitt liv i en väska. Så går det till när man flyttar från far till mor hemma hos familjen Holmgren Rylander.

  • Skrattat under ungefär 20 minuter tillsammans med Ellen när vi skulle planera gympauppvisningen.

  • Surat för tråkigt pipssväder.

  • Haft sjukt ont typ magen och tryck över hjärtat (WTF?)

  • Fått några små presenter från mamma som hon köpt i Afrika. Bland annat ett litet halsband med en sten på, som mor min fick i utbyte mot en simpel bläckpenna. Business på hög nivå där.

  • Lärt mig vad "hej" heter på afrikanska. YAMBO! Från och med nu .. fasen vad det ordet ska användas!

  • Du är Jane och jag är Tarzan, du är Piff & jag är Puff, du är Milou och jag är Linda <3

    Nu ska det sussas gött, peace



That's what friends are for

Jag får kårar längs ryggraden alltså .. det är så sinnesjukt bra!!!!!!
Dionne Warwick, Stevie Wonder, Luther Vandross & Whitney Houston :)


Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for



Daily

Idag vaknade jag vid tjugo över två på dagen, helt unbelievable! Vad har det tagit åt mig? Haha .. Men iallafall så har det varit en trevlig dag! Har nämligen lagat tacopaj åt familjen, supergött! Jag har blivit proffs på tacopaj nu haha.
Btw, så var jag och handlade på coop innan till matlagningen .. och då självklart fattades det 7 riksdaler. Hon tjejen i kassan typ tittade lite småtjurigt på mig, & sa ingenting. Och då kom det fram en helt random kille och la en tia på disken. Tack för för lite hopp om någon slags empati här i världen.

Här kommer lite bilder från i lördags, superfina ;) Bara att klicka på dom, om du vill se dom i större format ..

  

How to save a life?


Kanongammal bild på moi från gotland med Mimi sommaren 2007

Message from Zanzibar

Har precis pluggat lite & läst om feminism. Jag har innan bara trott att feminismen typ bara grundar på manshat, men har nu insett att de faktiskt har mycket bra saker att säga. Det är ju ändå ett jämnställt samhälle vi vill ha, och det är faktiskt det enda dom är ute efter, även om det finns olika sorters grupper. Tänker inte komma & säga något så drastiskt som att jag är feminist, men fan you never know, kanske är även jag det om något år!

Denna kvällen har jag ägnat längst årstaviken, då jag sprang en sisådär tjugo minuter. Och väl hemma tog jag ett träningspass på en halvtimma. Skönt som fasen, & visst fan äre fint alldeles ensam i mörkret längsmed vattnet och med utsikt över hela söder.

By the way så ringde min mamma mig nyss. HON ÄR I ZANZIBAR utanför Tanzania!!!! Fatta så otroligt härligt & fan jädra helvete vad jag blir avundsjuk. Hon berättade att det är typ 30 grader varmt och att hon var ute på safari och sett giraffer, zebror, lejon & hela kitet. HÄRLIGT!

Nu ska jag kolla klart på superroliga Pimp my ride .... och sen ska jag kolla på kvällsöppet på fyran där Mimi & Julio tydligen ska vara med! Ahapp, så nu ska dem bli superkändisar, coolingar ;)
Sen ska jag ta och sussa gött & så har jag lite sovmorgon imorn också tills kvart över nio. "Woho"
Ciao


Detta är första dagen på resten av ditt liv

Vad fan är grejen med allt egetnligen? De här frågorna vi börjat med i skolan nu, har gjort mig lite djupare känns det som. Men helt ärligt så känns allt jävligt meningslöst ibland. Vad gör vi överhuvudtaget här på jorden? Det hade ju fan inte ens gjort något skillnad om jag inte fanns, eller inte ens någon överhuvudtaget, för vem skulle märka det?
Men först & främst, vad ska jag göra med mitt liv? Precis som alla säger så har jag hela mitt liv framför mig, fyfan vilka möjligheter jag har! Men vad ska jag då göra med mina framtida liv som nöter dag ut & dag in .. Klart det är fina dagar som anländer och jag kan njuta av bara härligt solsken eller en glad & positiv människa, men sen får jag sån fet ångest också över att faktiskt ta vara på mina dagar här på jorden! (Djupt, myyyycket djupt .. )

Helt enkelt vart far mina dagar i väg? Man går upp på morgonen, käkar frulle, plugget, träffar några polare, köper en mchamburgare, drar hem, springer en runda, datan, sällan något tvprogram men ibland något iqbefriat som typ mtv:s alla program och sen sussa gött. Klart det finns en del undantag, men ändå i stort sätt så dagarna ser ut .. om inte så är det dags för fest & man gör det gamla vanliga.
Har ingen aptit för livet ibland ..



Good morning sunshine!

Då var man i skolan igen då, woho ... känns som hela livet går ut på att sitta här. Känns lite meningslöst ibland, och speciellt idag. Denna morgon var jag så jävla trött så jag knappt minns vad jag heter och nu om fem minuter har vi spanska med mitt hatobjekt. Vår spanskalärare är helt one of a kind när hon anser att det är okejh att ha fusklapp och hon gör oss identiskt lika prov innan vi har prov. & första dagen i skolan så bad hon mig att sitta längst fram som ett svart ensamt får, eftersom jag pratade lite. Tack för att alla tror jag är problembarnet ..
Jaja, får hoppas det blir en trevvlig dag iaf! Efter skolan har jag inte mycket planerat, mer än att kanske hook up med Milou, om jag får tag i henne! Mitt jävla abonnemang har ju nämligen dampat ihop .. så alla vet om jag inte svarar på era sms osv ..

Just nu är jag jävligt taggad för att åka skidor by the way! Fyfan vad nice att glida ner för backen nu .. HÄRLIGT! Ge mig det :)
Nu ska jag dra iväg till spanskan .. hasta luego.

Taggad för movienight

Tjaba tjena mans & kvinns, Linda här!
Denna tisdag har jag som vanligt spenderat i skolan med allt trevligt folk. Svenskan & engelskan på morgonen var för en gångs skull ganska så lugn, och efter vi sett filmen Erin Brokovich med vår canadian teacher Erin, så drog vi till lunchen. Efter det hade vi projektarbete och vi pratade om alla livåskådningar som vi bör kunna nu i detta case. De här projektet som vi ska hålla på med nu i sex veckor, tycker jag känns som en ganska kul grej men samtidigt så jädra abstrakt. Vi ska hålla på med existentiella frågor, alltså om allt kring vår existens. Vem är du? Varför finns världen? osv .. Watch out! Diiiig deep into our minds ;)

Nog om skolan! Vid kring halv fyra gick jag ner mot bussen med Claudia & Rebecca och lite senare träffade jag på både Lisa, Josefin, hennes vän (som jag inte minns namnet på, ursäkta .. ) och Elin. Jag och Elin som tar buss 53 tillsammans steg på bussen och försökte ivirigt att vinka till Lisa som satt på 76. Men inte fasen såg hon oss icke.
Jag & Elin drog hem till mig för att kolla läget i min lägenhet sedan festen .. och det var faktiskt heeeelt lugna puckar, som tur är! Jag & Elin käkade lite paj & tacobröd (haha) och tittade på det alltid lika utseéndefixerade men ändå sevärda (?) programmet Americas Next Top Model. 
Efter snack om allt mellan himmel & jord så började vi vid sex att tänka på refrängen ..
Elin gled vidare åt sitt håll och jag tog bussen hem i regnet ..

RSS 2.0