Under klarblå himmel...

Ville bara skicka en liten hälsning. Jag tänker på er alla där hemma... Förresten så är ni nog rätt så avis på mig nu, för idag är det 25 grader & strålande sol! By the way så kommer Milou å Jesper om två veckor vilket jag ser galet framemot!


El Carnaval de Cadiz

Ahora viene el verano

Hallåhallååå omvärlden! Jag ursäktar så mycket för att det var ett jädrans tag sen jag skrev, men enda ursäkten är helt enkelt att jag har haft så mycket att göra! Vart ska jag börja?
Jag har firat min ettårsdag med min underbaraste pojkvän den 25 februari. Detta firade vi med att åka till en underbart mysig park som ligger några tågstationer från där vi bor. Vi hade en mysig dag där med picknik och massa skratt :) I helgen var vi i Sierra Nevada över dagen med skolan och sedan hade jag och fyra tjejer kirrat en lägenhet där så vi kunde stanna över helgen! Helgen började trassligt då det blev lite tjafs med lägenheten och alla var hungriga, trötta, irriterade.. Men helgen slutade med en jädra massa skidåkning, fest, myspys, vi hade det helt enkelt UNDERBART!! Väl tillbaka i skolan denna veckan var jag, mentalt sätt långt ifrån alla måsten som tillhör vardagen, men livet kan inte alltid vara toppen.. så nu är jag på g att ta tag i den vetenskapliga uppsatsen i sve c / religion b, projektet och varför inte all matte c som bör pluggas? Men veckan lystes upp av skolans resa till Granada och Alhambra som är galet omtalat! En och annan tanke har nu dykt upp kring att kanske någon dag studera i Granada på universitetet där... Tydligen bor det 70.000 studenter i Granada vilket innefattar grym utbildning och ett GALET uteliv. Sweet? Utan tvekan! Även min käraste, käraste far har varit och hälsat på och han fick smaka på det riktiga spanska livet! Två dagar av mycket snack kring känslor, kärleken och livet efter studenten, och en å annan spansk tapas ;) En sväng till karnevalen i Cadiz har vi också gjort för några helger sedan... Detta är en utav Europas största karnevaler så ni kan ju tänka er själva att stämningen var på topp!
Bilderna får tala för sig själva.
Puss på er

Ett år med sockersöta du & jag är galet lycklig ska du veta.

<3

Ettårsdagen i Parque La Bateria

Ajajaj, har ni sett några finare?!

En å annan schtekdag har det ju blivit också!

Plugga matteee chalalaaa!

Romantisk indieninspirerad middag med Klara ;)

Min sötaste roomie från Jokkmokk som älskar havregrynsgröt!

Glad tjej!!!

El Carnaval de Cadiz

El Carnaval de Cadiz - Clown - Fjäril - Sierska

Sierra Nevada 2011!! Jag & Maria :)

Fridiiis i Sierra :)

Några grabbar från skolan som också stannade i Sierra över helgen :)

Philip fick sig en fanclub med spanska brudar!

Ta en öl mitt i skidbacken under strålande sol säger vi inte nej till!

Jag & Maria tog helgens finaste och avslutande åk!

Skiddagarna avslutade med en grym afterski med galen utsikt!

Wiiii!

Sierra torg!

Underbar solnedgång på kvällen från vår lågenhet

Waaa!

Partajj på kvällen!

GRANADA PÅ G MOT ALHAMBRAAAAA

Skönaste grapparna som spelade gura på ett torg! Back to the 90's

Guide i Granadaaas gamla kvarter



ALHAMBRA!


Denna bild från Alhambra får avsluta....


RSS 2.0