Spread your wings and fly away

Idag har jag varit i Åre i exakt tre veckor. Det känns liksom kul fast ändå konstigt. För man vänjer så snabbt vid vardagen så det känns som jag lika gärna kan ha varit här i tre månader typ. Men än så länge har ju det här gått bra! Igår arbetade jag i telefon och gjorde marknadsundersökningar med olika personer. Faktiskt jävligt kul tycker jag och ibland kunde man hamna hos riktigt sköna människor! Så livet rullar på här borta i Åre trakter!

I lördags hade jag och min Lucas fluffe varit tillsammans i två år med. Känns helt fantastiskt kul och jag älskar dig så jag blir lite smågalen ibland. Man kan ha sina bråk och tjafs men i slutändan är jag så jävla glad att jag träffade dig. Att du står ut med mig och alltid stöttar mig i allt är något jag är så sjukt tacksam för. Här kommer några bilder på oss genom åren. Den första bilden är ifrån vår första sommar tillsammans då vi hade varit tillsammans i dryga halvåret.


Vårskriket


Inspiration


Nighty

Det är så deprimerande att jag ska gå upp klockan fem på morgonen imorn så att jag inte vet vad. Men det är väll bara att gör'att! Så ligger nu i sängen där jag legat i en timme drygt å försökt varva ner. Ska läsa lite Harry Potter nu med så somnar jag nog snart så.

Natti


Vacker kontrast


Linda Linnea Elvine


Antes que muero








Lek i snöland


Åretrakter

Idag har jag då flyttat in hos ett sjysst par i Kläppen typ 5 min utanför Åre. Allting har än så länge funkat jättebra och efter typ 5 min vistelse här så bjöd dem med på tacokväll hemma hos deras kompisar vilket var skitmysigt. Kollade på film å käkade helgod tacos. Förhoppningsvis blir detta toppen! :) Förutom det så är jag råförkyld och snorar, hostar och äcklar mig dag ut och dag in! Hoppas att jag snart blir bättre!

Drömmar av nå slag


RSS 2.0