Flipp

Jag å Lucas har suttit inne på internet någon timme nu på morgonen för att få tag i några biljetter till Bruce Springsteen i sommar! Som vanligt typ omöjligt trots att vi var uppe i bra tid imorse... Kom in på sidan men därefter laggade allt så vi hamnade i kön återigen två gånger.. Ja fan.. Lucas sitter kvar hemma å kämpar vidare medans jag är påväg mot körskolan!

So long


Drivin'

Har precis åkt från min teorilektion på körskolan nu! Det var faktiskt väldigt intressant men också väldigt ledsamt då det handlade om olyckor med alkohol å narkotika å liknande inblandat.. Nu ska jag iväg sista kvällen med Frida å ta en öl på söder :)

Några av våra fina lussebullar från gårdagens firande av första advent med glögg med mandel å russin och, uppenbarligen, lussebullar! :D

Ha det fett!

 


Pics från studion

I torsdags var jag, min syster och Klara på styling och fotografering på the studio i Stockholm. Grymt kul vare! Men jag är fan ingen modell har jag kommit fram till! Hahaha. Jag tog 60 bilder å det var fn bara dessa 8-10 bilder som jag valde att köpa som överhuvudtaget var kul å se på. Menmen! Dessa är iaf ett roligt minne att ha kvar även fast priset var förjävligt..... Enjoy...

LA VIDA


Viva España!

Holaaaa guapos!
Nu är jag tillbaka i Fuengirola! Känns så tryggt, hemma och underbart men samtidigt så jäklaaaarns konstigt! Men great att vara tillbaka å bara hälsa på massa människor och kunna gå ut utan jacka! Gått längs stranden och bara tagit det lugnt och så hoppas jag att solen tittar fram någon dag så man kanske kan kirra lite bränna! Här kommer förresten en video från våråt projektarbete där vi gjorde musikalen Grease! Made by Sofia som spelade Danny :) Enjoy!


!

RSS 2.0