Jag såg mamma kyssa tomten.....

Hej alla otroligt många läsare som läser min blogg!

Här i Spanien rullar mitt liv på, men dock börjar regnfronten sakta glida in över Fuengirola... Men det dröjer inte många månader tills vädret snart är på topp igen & dessutom är jag ju snart i SVERIGE och firar jul med familj & vänner hemma. Ser framemot det mycket :) Men å andra sidan så är det ju mycklet roligt som hände här i España ... Jag har inte mycket plugg för det första vilket är soft, men samtidigt känner jag mig väldigt osysselsatt. Jag är verkligen inte van vid att inte ha massa plugg att stå i, men jag ska  inte klaga för nu har jag ju tid för så mycket annat! Nu när jag flyttat in till vår fina lägenhet med Frida & Jokkmokk så har jag tid att fixa & dona på mitt rum, laga god mat, osv... Förövrigt försöker några här på skolan få igång enn bättre sammanhållning här på el colegio sueco costa del sol. Vi i elevrådet ska ha skolkonferens nästa vecka där vi ska ta upp lite viktiga saker med skolans ledning, och vi har också skapat ett matråd och eventkommitté. Den sistnämda fyller en grymt viktig funktion här på skolan eftersom vi alla måste lära känna varandra bättre! Nu i veckan har jag & Moa-Li planerat dundermycket för årets nobelmiddag & idag satte jag upp affischerna för denna otroliga händelse! Vi planerar för olika nomineringar å annat! Kommer bli grymt! Och idag ska vi alla stanna kvar i skolan och julpyssla, baka & pynta skolan! :D  Kommer bli supeeeeeeeeeeeer!¨


Här är nästan hela min studentklass i Madrid utanför el Escorial!


Nytt hem ...

Idag har jag ätit sushi med Moa-Li och Emelie och sedan skrivit klart manuset till mitt projekt. Efter detta satte jag igång och packade eftersom jag idag flyttar in till Jokkmokk & Frida. Kommer bli grymt tror jag! Så nu sitter jag här och lyssnar på Nissans reklamlåt Twinkle twinkle little star med Fredrika Stahl som jag just hittade. Den är grymt fin och passar bra när man sitter och väntar på att Lucas snälla pappa ska skjutsa en till sitt nya hem....
Besitos


Bara att packa om väskan...

Idag sprang jag in på skolans kontor och frågade om det fanns en möjlighet för mig att åka med till Madrid. Visst fasen hade man tur då tydligen en tjej precis hoppat av så jag kunde ta hennes plats.... Pricken över i:et när jag dessutom fick välja samma hostalrum som Emelie & Evelina bor i! Mycket bättre kan det inte bli. Så imorgon vid 8 på morgonen glider bussen iväg mot MADRID! Så ikväll ska jag mysa med min lillegosebebis eftersom jag åker ifrån honom IGEN, men först av allt ska jag nu springa på elevråd å kriga för gymnasietreans alla åsikter!

Yours faithfully....


Back on track

Så var jag hemma i Fuengirola efter 4 oförglömliga dagar i Barcelona med mina älsklingar Mimi, Rebecca & Melissa! Barcelona är en underbar stad som jag verkligen vill återvända till igen. Barcelona har allt; Vackra byggnader, coolt folk, mysiga barer, roliga klubbar, affärer, marknader.... Vi var vid la sagrada familia som är en helt sjukt speciellt och galet stor katedral, precis där besökte också påven Barcelona SAMMA DAG vi var där. Dock missade vi honom med någon timme. Ajaj... Sen var vi vid Gaudíbyggnaderna som var jäkligt speciella. Vid stranden var vi också på en jättespännande japan-inspirerad klubb, å i hamnen var vi också och fikade! Annars shoppade vi och hängde med ett galet skönt gäng skejtare från Sverige som vi träffade där. Vi följde livet som en riktig skejtare i Barcelona eftersom där är skatekulturen sjukt stor. Dock är det förbjudet att skejta utanför skateparker så länge du inte använder brädan som ett transportmedel... Så det var ett jäkla fifflande med det där märkte man.. Ett helt torg kunde vara packat med typ 100 skatare som for runt och trickade och så fort polisen kom patrullerande i sina bilar så hoppade alla av och slog sig ner som om dem bara satt och chillade.. När polisen sakta kört förbi satte allt igång igen å likaså försäljningen av öl, mat, knark som skedde mitt bland alla... Haha, det var riktigt komiskt måste jag säga! Att få bort alla skejtare ifrån Barcelona är en omöjlig uppgift för polisen där. Det går helt enkelt inte, det är en livsstil för så många där oavsett musiksmak å allt det där..

Finns en hel del att lägga till vad gäller Barcelona.. Men i såfall får jag skriva en hel uppsats så jag avslutar där. Idag ska vi ut och käka tapas för att säga hejdå till Josefine som åker hem till Sverige imorgon. Det lite skumma för min del är att jag ska ta hennes plats i den lägenhet som hon just bodde i med två kompisar. Dit ska jag flytta snarast möjligt.











RSS 2.0