Espero que nunca me olvidéis

Dessa tre sista veckor har vi galet mycket i skolan.... Man kan knappt fatta det! Men det är la bara att kämpa på. Det är heller inge kul att tänka på att det endast är 3 veckor kvar. Fatta, 3 veckor!!!!!!! Alltså det var ju förfan nyss som jag satt hemma i Sverige och väntade på att åka hit. Nu kommer jag snart att åka härifrån.. & det känns osm man typ aldrig kommer att återvända... Jag påminns verkligen om hela året också nu när culturaarbetet ska skrivas. Ledsen blir man, mycket ledsen.


Året går mot sitt slut...

Här har vi några bilder ifrån våran skolbal som vi hade uppe vi Tamisa golf. Hur vackert som helst och med trerättersmiddag, tal & trevliga människor! Slutade i Puerto Banús dit Rebecca, Axel, Angelina & Hugo kom också! Hemma vid kvart över åtta på morgonen oefter en finfin kväll & då sussa vi sött!








I tisdags åkte vi också till Granada med skolan. Vi befann oss först i Fuente Vaqueros vilket är en lite mindre by där Federico Garcia Lorca föddes. detta är en spansk författare som vi jobbat med i svenskan.. Sedan begav vi oss till Granada vilket är en hur vacker stad som helst! Dock fick vi inte se La Alhambra som ska vara det allra finaste och snart utnämnt till ett av jordens underverk.. Men det var super ändå.


Fuente Vaqueros!


Majsguden......


Ser ni Sierra Nevada i bakgrunden? :)






Granada

Veckan innan gänget kom hit så bar vi oss av till LISSABON. Jag, Lucas & Rickard drog iväg sent på kvällen och tog nattbuss från Sevilla mot Metallica! Vi kom fram alldeles för tidigt till den stora stationen där vi mötte en annan kille som också skulle på Metallica. Vi hängde runt med honom superlänge för att hitta ett vettigt, billigt hotell. Efter många timmars letande hittade vi ett hostal där vi tillslut fick checka in vid elva. När vi sovit en stund på det mysiga hotellet där vi dessutom träffade en annan svensk så bar vi oss av ut på Lissabon gator! Där upptäckte vi allt det vanliga som H&Mbutiker till ett supervackert torg med en jättestor port (på bilden nedan). En hel del gående i staden och sedan drog vi iväg för att käka på Mcdonalds innan METALLICA. Vi mötte upp Amanda och Victor och trädde sedan in på Pavilhao Atlantico... Både jag & Lucas hade sett Metallica innan men konserten levde  ändå upp till alla våra förhoppningar och lite till..
 


















Nu ska jag glida iväg och tagga till inför imorgon då vi ska visa upp våran musikal. Finally är det dax. Det ska bli skoj men är också lite nervös eftersom jag ska sjunga solo, spela gitarr, trummor + att visa skådespelarskillsen.. Men vi får hoppas att allt går bra!

Tjolahej!

LISSABON

Imorse anlände jag, Luci & Rickard till Lissabon. Vi blev ännu tidigare än vi trott & stanna vid Estacion Oriente vid 5-halv 6 pà morgonen! Vi gled runt med en rolig kille som ocksà ska pà Metallica ikväll och vi letade hostal med honom fram tills ungefär 9. Dá hittade vi äääääääääntligen ett hostal som verkade sjysst. Vi fick gà runt nàgra timmar och vänta tills check in vid elva... Here it is! Nu sitter vi här pà hostalet där vi delar rum med nàgra och har gemensamt badrum, maturm, vardagsrum. Prima! Nu tänkte vi gà och lägga oss en stund eftersom vi inte sov särskilt mycket pà bussen eftersom det var sà jävla obekvämt! Sen ska vi kanske glida till stranden där Amanda & Victor ligger... Ska tydligen avra jättefint där enligt dem! Men vi har redan sett massa fina saker & upplevt massa skumma människor ;)

Nu ska vi gà och sova en stund och sen ut & ikväll taggar vi for METALLICA pà Pavilao Atlantico!

Forresten sà har jag pratat med Rebecca, Axel, Anjos & Hugo som nu är i FUENGIROLA! De framtida dagarna kommer bli grymma.

Hare bäääääääst!


Drömland

Börjar få lite småpanik inför nästa vecka. Vi ska till Lissabon å se Metallica vilket såklart ska bli AWESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOME. Men jag har dessutom massa plugg (nationella matte & naturprov) och dessutom kommer vännerna från Sverige vilket kan beskrivas med det hysteriska adjektiv jag nyss använde..... Hihi.. Å dessutom balen på lördag. Mycket underbara händelser men ajaj vad det kommer bli stressigt!
Saker & ting brukar ju lösa sig..... Hoppas på det!
Nu ska jag iväg och hjälpa två kvinnor att köpa balklänning!
Simma lugnt!


Här är förresten än tavla som vi kollade på under senaste
svenskalektionen. Måste säga att den är mycket vacker..
Drömland med hjärta av Stellan Mörner.

Upon your once dead body

Här kommer några bilder från senare dagar. Bilderna kommer från www.lacostaderebecca.blogg.se Enjoy!


Firade Brittas 18årsdag i parque del sol med champagne & jordgubbar!
Brittas 6 kompisar från Helsingborg var även här! Trevliga töser!


Efter det var vi på vattenpipsbaren La Mesquita. Möcke trevligt ställe!


Vi har även kollat match mellan grabbarna Sverige - Spanien. Vinst till Sverige! WHOPPA!


Taggad fanclub där uuuuutan tvekan!


På orienteringsdagen i El Chorro då Swedis vann & jag kom tvåa :)

Ikväll ska vi nog glida iväg och kolla nya tolkningen av Robin Hood med Russel Crowe! Riktigt Lindafilm det där måste jag säga! De har allt; kärlek, sorg, krig, intriger, glädje! Me gusta mucho.

Simma luuuuuuugnt!


10 maj 2010

Den här helgen har varit finfin. I fredags blev jag bara kvar hemma och sov supergött!

På lördagen vaknade jag tidigt och gjorde 50-60 kanelbullar åt hela min värdfamiljs släkt och alla som var över på släktlunch som vanligt. De bokstavligt talat ääääälskar kanelbullar! Eft det mötte jag upp Lucas, Victor & deras finska kompis Simon som är här på besök. Vi drog å såg matchen Sevilla-Barcelona på en bar vilket för en gångs skull var galet spännande! Detta eftersom matchen låg på 0-3 till Barcelona och sen tog Sevilla igen med två mål. Men det slutade med att Barca vann iallafall. Efter det gick vi på en bar för spela biljard... Eller vi gick nästan in.. För direkt vid ingången såg jag att det hade ett stort terrarium med en orm i. Eftersom jag är galet rädd för ormar så tog det ett jävla tag innan de lyckades övertala mig att gå in.. 
Väl inne hade vi det trots allt prima hela kvällen. 

På söndagen träffades jag Luci å Simon igen och vi drog runt i stan... Käkade glass, var i hamnen, spelade biljard ... 

Nu ska jag fortsätta kolla felsms.com med tessie. Så jävla galet pinsamt...

Btw är det sämst väder här nu. Detta gör mig helt deppig....

Hare sweeeeet!
 


Slutet börjar närma sig....

Dagarna går...

Igår var vi i el chorro och hade orientering med hela skolan från sexårs till trean på gymnasiet. Vi körde poängorientering vilket går ut på att man ska försöka ta så mycket poäng som möjligt för att vinna. Det fanns 35 kontroller ute i skogen som alla vara värda 1,2 eller 4 poäng och sen hade man 75 min på sig att ta så många som möjligt. Jag kom tvåa i damklassen för gymnasiet med 80 poäng efter min roomie Rebecca som vann på 81 poäng. Kändes bra ändå eftersom jag satade på att komma bland de fem bästa..

Häromdagen var jag i stan med Tess, Luci & Ville och köpte min balklänning. Den är hur vacker som helst & den är verkligen jag, såsom jag ville ha det. Den är svart och blå precis som mina favoritfärger och mitt rum hemma.

Vi har ju såklart också firat Britta som fyllde 18 år häromdagen! Riktig fin dag när iv satt i parque del Sol och käkade jordgubbar och drack ett glas champagne. Efter det käkade vi också på en grym wokbuffé!

Annars har vi typ legat och chillat på stranden och bara försökt njuta av tiden som är kvar här. Nationella i både svenska & engelska har vi kört på med också. Denna helgen har vi funderat lite på att åka till Sevilla igen och abra var där över en natt, men jag ska förmodligen inte med dit utan blir kvar i Funkan. Tänkte göra kanelbullar till familjen på lördag och nästa helg ska jag förmodligen till Bailen till Lucis familj.

Veckan efter det kommer det bli förjävligt  roligt då jag, Luci, Rickard, Amanda & Victor ska på Metallica i Lissabon den 19 maj. Den 20 maj kommer jag hem efter det och då kommer Rebecca, Axel, Angelina & Hugo att ha anlänt till España! På lördagen efter det är det skolans bal dessutom, och måndagen efter det ska vi till Granada! Whoppa!

Nu ska jag glida iväg till samhällslektionen. Förra veckan hade vi ekonomiprov och vi får hoppas att det gick bra!
Hare sweet!




Två bilder från Museo Picasso i Malaga. Där har vi Picasso i egen hög person!

RSS 2.0