The rain is comin but we're still havin fun...

Hallå hallå!
De senaste dagarna har det hänt en del. Mamma & Christer har varit här och hälsat på vilket har varit grymt! Vi har bara umgåtts och haft det trevligt. Idag åkte dem vidare mot Barcelona därifrån de ska åka hem om en vecka. På vägen dit ska dem passera & kolla in fina spanska städer som Ronda, Sevilla, Bilbao, Santander .....

Dessutom har jag bokat min resa till Barcelona nästa helg tillsammans med Mimi, Rebecca & Melissa!!!!!!! Det ska bli helt jävla galet kul säger jag bara. Allt är klart med lägenhet & biljetter! Innan dess kommer dessutom Therese & alla Rebeckorna som bodde här förra året, hit till Fuengirola. Ska också bli något faaaaaaasligt roligt!

Men ikväll... It's the night. Halloween firas ikväll i Spanien & här är det verkligen någonting speciale! Vi börjar förfesten uppe i Rickards underbart fina hus. Dresscode: Läskigt utklädd å inget annat....  Så nu kööööööööööööör vi! Halloweendrinkar, spöken.... Buhh... Let the night begin.


Rockin an rollin...

Så sitter man här igen under ytterliggare en onsdag och har tre timmar att lägga innan nästa lektion. Detta pga vår sjukt sega natur b lärare som nu har varit sjuk under fyra lektioner. Alla lektionerna börjar dessutom klockan 9 ( de enda dagarna jag börjar 9) och dröjer två timmar.. Skoj skoj! Men man får helt enkelt försöka ta tag i lite vetttiga saker men det blir ju lätt så att man sitter här vid datorn & kollar mejlen, facebook....

Anyway imorgon kommer mamma & Christer hit, vilket ska bli awesome! Vi ska hitta på massa roligt bl.a. så ska vi till Sevilla! Men helgen kommer också bestå av firande utav Halloween på söndag! Här i Spanien firar man det for real & alla är riktigt, riktigt läskiga. Jag tänkte vara häxa.. Alltid en klassiker å dessutom har Lucas mamma en häxdräkt & hatt så funkar ju perfekt! Då kan jag bara köpa lite läskiga grejer till så är outfiten fullbordad!

Förövrigt har jag legat vid Emelies pool, shoppat på Plaza Mayor, skrattat/kollat film/ druckit nesquick med Lucas, spelat biljard, druckit drink, badat badkat, lagat pannkakor, fotat, spelat gura, kollat grease, pluggat osv....

Nu kollar jag lite biljetter och kollar info om Barcelona med Manú som bott där i tre år! Jag ska ju förmodligen nämligen åka dit nästa helg för att möta upp Mimi, Rebecca & Melissa som åker dit då! Men först av allt kommer brudarna från förra året och jag & Swedberg som jag bodde med i samma värdfamilj förra året ska på släktlunch hos dem på lördagen!

Saaaaaluuuudos!

Resan mellan Frankrike och Luxemburg var oändligt vacker ...

Här kommer några bilder som jag tog när jag & familjen åkte på roadtrip i somras genom Tyskland-Holland - Frankrike-Luxemburg.. Livet för övrigt rullar på, men minnena består.
Kärlek

En bild säger mer än tusen ord

Den första bilden är från en av alla dagar på playan. Det är jag där i mitten som håller på och fixar som vanligt haha.
På den andra bilden står jag och Maria på bar Lumiére. Där var vi för att kolla på Marias spanska värdsysters pojkväns som skulle spela med sitt band. Dem var riktigt sköna & spelade alltifrån Metallica och Robbie Williams till spansk pop & rock. Sköna killar! Å där har vi grabbarna på bild 3. De fula mössorna dem har på sig fick dem utav några stycken i den glada publiken.







La vida

Möcke som hänt i mitt liv nu på senaste tiden... Hm.. Bor för det första själv hemma i Lucas & hans familjs lägenhet när dem är borta i New York! Jag har aldrig bott själv på det här viset förut, så det har varit en erfarenhet! Det sämsta har varit den sjuka tystnaden som inbefinner sig när man är alldeles själv i en lägenhet med tre sovrum, två badrum, två balkonger, kök & vardagsrum... Annars har det varit rätt coolt att kunna komma hem på nå vis "till sitt eget". Anyway..

Annars har vi haft ledigt tors - fredag då det är feriavecka här i Fuengirola. Ferian innebär massa saker men först och främst : fest & glad stämning. Några dagar har dem parader inne i stan där alla som vill går klädda i flamencoklänningar & männen i fina kostymer likt tjurfäktare ungefär. Detta har du vare sig du är på gränsen till 100 år eller fortfarande i blöjåldern!
Feriaplatsen, som är som ett jättestort torg med massa små "casetas" (typ små hus) är väll egentligen där själva centrum för ferian är. Här är det fest under dag som natt med tivoliattraktioner, restauranger, barer, fylllda casetor med folk som dansar flamenco/salsa/ spelar fotboll..... Riktigt bra drag är det måste jag säga! Så här har vi hängt i två dagar, och en utav dagarna med några spanska vänner från förra året vilket var riktigt kul. Åkte radiobilar, dansade & hade riktigt kul! Råkade se min förra spanska värdmammas systerson där med, men han försvann i vimlet av människor så hann aldrig säga hej till honom. Det var sjukt synd! Men kommer ju träffa honom om någon vecka när jag & Swedis som jag bodde med förra året kommer & vi ska käka lördagslunch hos vår värdfamilj som vi hade förra året!

Nu är det iallafall slut på chillandet. Måste sätta mig ner & sätta igång med min natur B inlämning om proteiner & DDT som ska in ikväll. Imorgon kommer pappa & Leda å på tisdag har vi ledigt igen & då kommer min bebis hem från Nueva York! Ska leta lägenhet som en galning med.....
Besitos

RSS 2.0