Året går mot sitt slut...

Här har vi några bilder ifrån våran skolbal som vi hade uppe vi Tamisa golf. Hur vackert som helst och med trerättersmiddag, tal & trevliga människor! Slutade i Puerto Banús dit Rebecca, Axel, Angelina & Hugo kom också! Hemma vid kvart över åtta på morgonen oefter en finfin kväll & då sussa vi sött!








I tisdags åkte vi också till Granada med skolan. Vi befann oss först i Fuente Vaqueros vilket är en lite mindre by där Federico Garcia Lorca föddes. detta är en spansk författare som vi jobbat med i svenskan.. Sedan begav vi oss till Granada vilket är en hur vacker stad som helst! Dock fick vi inte se La Alhambra som ska vara det allra finaste och snart utnämnt till ett av jordens underverk.. Men det var super ändå.


Fuente Vaqueros!


Majsguden......


Ser ni Sierra Nevada i bakgrunden? :)






Granada

Veckan innan gänget kom hit så bar vi oss av till LISSABON. Jag, Lucas & Rickard drog iväg sent på kvällen och tog nattbuss från Sevilla mot Metallica! Vi kom fram alldeles för tidigt till den stora stationen där vi mötte en annan kille som också skulle på Metallica. Vi hängde runt med honom superlänge för att hitta ett vettigt, billigt hotell. Efter många timmars letande hittade vi ett hostal där vi tillslut fick checka in vid elva. När vi sovit en stund på det mysiga hotellet där vi dessutom träffade en annan svensk så bar vi oss av ut på Lissabon gator! Där upptäckte vi allt det vanliga som H&Mbutiker till ett supervackert torg med en jättestor port (på bilden nedan). En hel del gående i staden och sedan drog vi iväg för att käka på Mcdonalds innan METALLICA. Vi mötte upp Amanda och Victor och trädde sedan in på Pavilhao Atlantico... Både jag & Lucas hade sett Metallica innan men konserten levde  ändå upp till alla våra förhoppningar och lite till..
 


















Nu ska jag glida iväg och tagga till inför imorgon då vi ska visa upp våran musikal. Finally är det dax. Det ska bli skoj men är också lite nervös eftersom jag ska sjunga solo, spela gitarr, trummor + att visa skådespelarskillsen.. Men vi får hoppas att allt går bra!

Tjolahej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0