Hola Mexico!

Hej allihopaaaaaaaaaa!
De sista dagarna pa Kuba var hur grymma som helst! Vi âkte vidare till den lilla byn Palma Rubia där vi bodde tvâ natter hos ytterliggare en värdfamilj. Därifrân tog vi sedan bâten over till Cayo Levisa där vi gick pâ en helt ensam och otroooooooligt vacker strand. Dar dök vi och hade bara en allmänt härlig dag pâ stranden! Dyket var underbart och speciellt spännande for Frida som tagit sitt dykcertifikat för bara ett litet tag sen! Jättefint dyk men dock lite uttrâkade dykare som vi var med... Sedan âkte vi vidare mot byn Sorroa som bara var ett litet, litet samhälle men ack sâ mysigt! Där kikade vi pâ ett otroligt vackert gammalt slott och badade i vattenfallet El Salto. Det var en otroligt häftig upplevelse och där lärde vi ocksâ känna de bästa kubanerna pâ hela resan! Med dem delade vi mânga tankar om Kuba vs. Sverige. Sista natten tillbringade vi sedan i Havanna och vi kände oss redan mer bekväma där! Första gângen vi kom dit fick vi nämligen en chock av alla som skulle hjälpa till och sedan begärde pengar osv... Men vi lär oss hela tiden ett och annat och man mâste verkligen stâ pa sig ibland och säga "nej tack" eller ocksâ skoja lite tillbaka istället...
 
Idag anlände vi till Cancún, Mexico! Vi mötte ganska fort en svensk tjej i vimlet av alla kubaner, mexikaner, asiater, amerikaner.... Det visade sig att hon jobbar och bor här sedan fler âr tillbaka. Sâ i natt bor vi över hos denne fantastiska människa som vi fâtt lâna dator/internet av & tipsat om massor. För en stund sedan kilade vi ocksâ iväg för att handla och möttes av ett jäääättestort typ citygross. Det fanns bokstavligt talat ALLT! Vi blev helt överväldigade eftersom vi vart pâ Kuba där det i princip inte finns nâgonting, sa vi shoppade bâde juice, godis, frukt, skinka och lite nyttigare fiberbröd! (som vi har saknat!)
Imorgon bär det av mot staden Tulum där det ska finnas en Mayaruin och otroliga stränder!
 
Sâ nu sitter jag bara här och väntar pâ Fridis som äntligen fâr skypa med sin pojkvän! Sedan ska vi ut och käka nâgon form av tacos som jag sett framemot nâgot enormt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0