Granada!

Just nu sitter vi på vårt mysiga hotell & kikar på hotellets iPads eller paddor som Frida säger. Dagens höjdpunkt beetod av att åka linbana utr i djungeln utanför Granada. Vi fick åka alla olika banor och den längsta var 300 meter och satt som högst 40 meter över marken. Vi hade tre duktiga guider som hjälpte oss med allt och vi fick testa alla olika sätt att åka på; upp och ner, spindelmannen osv. Det var galet kul verkligen & vi kunde ha hållt på med det hela dagen lång!
 
Därefter drog vi hem och gjorde oss en finfin lunch bestående av köttfärsbiffar, kokt potatis & yoghurtsås. Något underbart att ha kök på hotellet så att man kan göra lite egen mat! Efter det har vi bara strosat runt i Granada som är en så otroligt mysig stad! Idag firar man dessutom någon stor högtid här i Nicaragua så det har varit fullt med folk på gatorna. Nere vid en av de stora gatorna har de ställt upp en stor pampig Mariastaty och så smälls det en massa smällare och fyrverkerier. Annars firas nog mest den här högtiden i den stora katedralen. 
 
Nu ikväll ska det göras ännu lite god hemmagjord mat & sedan bär det nog ut en sväng på stan för att kolla in festligheterna! 
 
Buenas nochas! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Monica

Låter superhärligt :)
Önskar jag vore med!

Kramar/Monica

2012-12-10 @ 20:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0