Feliz Navidad

Just nu i skolan spelas det nog mest gitarr om jag ska vara ärlig. Å pratas om julen & sjunger julsånger. Riktig mysig stämning där med andra ord, förutom att det är svinigt kallt INOMHUS. Stod ute i solen idag däremot, där det var varmt och skönt, och dansade kring "granen" (Gympalärarns ihoppysslade med hopprep som girlanger och innebandybollar som kulor). Det var förjävlarns kul. Riktig julfeeling!
Imorgon är det sista dagen. Vi ska gå i skolan till två sen ska vi sjunga lite julsånger å vi i kören ska sjunga den sången jag sjöng solo (verserna.) Whatever. Nu längtar man bedrövligt mycket hem! Snart, snart.....
Mañana ska vi ut å käka sista middagen med å sen ska vi nog på Villes fotbollslags match (typ vårt korplag i skolan). 

Här nedanför är en av alla julsånger vi sjöng idag på Culturalektionen, kören och spanskalektionen. Vi har också lärt oss om hur spanjorer firar sin jul. Mycket egna traditioner och allt handlar om att få sina önskningar att gå i uppfyllelse, å här kommer inte tomten (Papa Nuel) utan de tre vise männen (Los Reyes Magos) å ger julklappar. Julklapparna delas inte ut förrän kring 5-6 januari heller. Där fick ni provsmaka lite av Spaniens alla julläckerheter, haha.
Nu ska jag krypa ner i sängen.
Buenas Noches!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0